forstå de unge generationer

Gratis Webinar

Hvad er de unge blevet opdraget til?
Hvad driver dem?
Hvorfor er de så sårbare?
Og hvad er deres styrker?

Vil du vide mere om de unge generationer, så tjek ind her og få adgang med det samme til det gratis webinar hos Zevio.Onlinekursus & gratis e-bog

Mit online kursus om de unge generationer, kan man hente HER. Man kan få  3 gratis moduler ved at signe ind. Kurset består af en lang række videoer med fakta, fortællinger og forklaringer, som følges af en grund workbook. Ligeledes er der mange case-videoer med både unge og topledere, bla. Anders Dons, Nordic CEO, Deloitte, der giver gode råd.

I kan også få en gratis e-bog på 60 sider om generationerne YZ, hvis I skriver jer op til mit nyhedsbrev. Der er bla er en længere artikel om hvem generation Z er (bragt i Kommunikationsforum), en kronik i Børsen med titlen Helt ærligt – synes I selv I er en attraktiv generation? og en anden Hvis 51% af dig er kunstig intelligens, er du så stadig et menneske?

Modtag min e-bog

Hvem er de unge?

Gør som over 14.000 nysgerrige andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tidens vigtigste sociale tendenser i din indbakke

BONUS: Tusindvis har allerede hørt mit foredrag om hvordan man tiltrækker og fastholder GENERATIONERNE Y & Z. Med nyhedsbrevet får du også en 60 siders e-bog om de unge - så du kan forstå og leve bedre med dem. For ledere, kollegaer og forældre.

Se mine videoer

Lyd & Video

  • 20 korte videoer om generationerne Y & Z
  • 25 unge fortæller om deres generation
  • I DR 2 Deadline om generation Z
  • TEDx Copenhagen om danskere og lykke
  • Meget mere...