forstå de unge generationer

Den 25. november har jeg premiere på mit tv-program

De unge viser vejen på platformen Speakerbee.

Her vil jeg hver onsdag aften kl. 20 dele historier, indsigter og fakta om de unge generationer - sammen med en ung. 

Er du nysgerrig på et særligt spørgsmål? Så er du velkommen til at skrive i chatten inden, under og efter programmet.

Onlinekursus & gratis e-bog

Mit online kursus om de unge generationer, kan man hente her. Man kan få  3 gratis moduler ved at signe ind. Kurset består af en lang række videoer med fakta, fortællinger og forklaringer, som følges af en grund workbook. Ligeledes er der mange case-videoer med både unge og topledere, bla. Anders Dons, Nordic CEO, Deloitte, der giver gode råd.

I kan også få en gratis e-bog på 60 sider om generationerne YZ, hvis I skriver jer op til mit nyhedsbrev. Der er bla er en længere artikel om hvem generation Z er (bragt i Kommunikationsforum), en kronik i Børsen med titlen Helt ærligt – synes I selv I er en attraktiv generation? og en anden Hvis 51% af dig er kunstig intelligens, er du så stadig et menneske?

Modtag min e-bog

Hvem er de unge?

Gør som over 14.000 nysgerrige andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tidens vigtigste sociale tendenser i din indbakke

BONUS: Tusindvis har allerede hørt mit foredrag om hvordan man tiltrækker og fastholder GENERATIONERNE Y & Z. Med nyhedsbrevet får du også en 60 siders e-bog om de unge - så du kan forstå og leve bedre med dem. For ledere, kollegaer og forældre.

Se mine videoer

Lyd & Video

  • 20 korte videoer om generationerne Y & Z
  • 25 unge fortæller om deres generation
  • I DR 2 Deadline om generation Z
  • TEDx Copenhagen om danskere og lykke
  • Meget mere...