10 af 20: Karriereambitioner for de 4 erhvervsaktive generationer
De fire generationer, 68’erne og generationerne X, Y og Z, har alle forskellige karriereambitioner: ▪️En har loyalitet overfor arbejdspladsen. ▪️En anden ser sig selv som en pop-op virksomhed. ▪️En tredje arbejder ikke for, men med, en organisation. ▪️Og en fjerde er loyal overfor sin egen profession. Kan du gætte, hvem der er hvad? Ellers få styr på fakta her.
TEDx Copenhagen 2010
16. december 2010
På TEDx Copenhagen i 2010 holdt jeg en tale på engelsk om hvorfor danskerne er så lykkeligt et folkefærd – og hvilke elementer der skaber så godt et samfund, som vi har. Mere end 12.500 visninger i TEDx.
9 af 20: De unges præstationskultur
Kender du til de unges ”halve finger”? For dem handler det nemlig (desværre) mere om at gøre sig bemærket hos læreren (og senere deres leder) fremfor at dyrke deres nysgerrighed. Og på den måde bliver både klogere og mere sikre på sig selv. De dyrker karaktererne i stedet for at styrke deres egen karakter. Det gør dem sårbare og ødelægger deres selvværd. De ældre generationer kan hjælpe. Hør hvordan.
8 af 20: Livsambitionerne for de 4 erhvervsaktive generationer
De fire generationer, 68’erne og generationerne X, Y og Z, har alle forskellige livsambitioner: En vil have worklifebalance. En anden vil have jobsikkerhed. En tredje stabilitet og sikkerhed. Og en fjerde frihed og fleksibilitet. Kan du gætte hvem, der vil have hvad? Ellers få styr på fakta her. Og bliv (sikkert) overrasket. Dette er video 8 af 20 om Generationerne Y&Z. Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan lever og arbejder du bedst sammen med dem?
7 af 20: De unges største udfordringer
Angsten for at tage en endelig beslutning, er noget af det, som de fleste unge kæmper med. Mange af dem føler sig også, som en bedrager. Få indsigt i de emner, som de fleste unge kæmper med i hverdagen. Og taler med deres psykolog og terapeut om. Dette er video 7 af 20 om Generationerne Y & Z. Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan lever og arbejder du bedst sammen med dem?
6 af 20: Årsagen til de unges manglende selvværd
De kompetente børn er blevet til usikre unge, der ikke kan mærke deres eget selvværd. Hvorfor? Alle-fortjener-en-medalje tankegangen, FOMO (Fear Of Missing Out) og urealistiske referencegrupper er tre af forklaringerne. Få det uddybet i videoen - og hør også om det vigtige begreb ”ontologisk sikkerhed”, som kunne blive deres redning.
5 af 20: Generations Y&Z's mentale velbefindende
Jo, de unge HAR det hårdere end vi tidligere har set. De dealer med angst, depression, stress, ensomhed og selvskadende adfærd i alarmerende grad. Få tal på deres velbefindende. Eller mangel på samme. Og hør hvad de ældre generationer kan gøre for at hjælpe dem. Kilder: Danmarks Statistik, WHO, Psykiatrifonden, Statens Institut for Folkesundhed, Den Nationale Sundhedsprofil
4 af 20: Myter og fakta om generationerne Y&Z
De unges sexliv er tidligt og vildt. De er alle på hårde stoffer og konstant skæve. Og så ryger de efterhånden alle sammen. Men er det nu sandheden? Få styr på fakta om de unges adfærd – og hør om det, der i virkeligheden er deres største udfordring. Det er nemlig noget, vi ikke har set før. Kilder: Danmarks Statistik, WHO, Psykiatrifonden, Statens Institut for Folkesundhed, Den Nationale Sundhedsprofil
3 af 20: Hvilke værdier er Generation Y & Z drevet af?
Værdier som hierarkiløshed, personlig integritet, autonomi, autenticitet og kreativitet er nogle af de vigtigste for generationerne Y & Z. Få overblik over, hvad der driver de unge. Hør også hvad forskellen er på Y’erne og Z’erne.
2 af 20: Hvem er generationerne Y & Z?
3. december 2018
Hvordan tiltrækker og fastholder du de unge på arbejdspladsen? Og hvordan kan du som forælder bedst forstå dit nu voksne barn? Find ud af hvorfor de ikke er et problem, men derimod vores løsning. Og hvad det er, vi alle har til fælles.
1 af 20: Oversigt over alle seks generationer
3. december 2018
Ved du, hvilken generation du selv tilhører? Og hvad de andre 5 generationer hedder? Hvornår er de født – og hvad karakteriserer dem? Få et overblik over alle 6 generationer, der i dag lever side om side.

Min youtube kanal

Du kan se alle videoer med mig her

Fra den 2.12.18 og 19 uger frem kommer der hver uge en ny video op om Generationerne Y & Z

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Ny Østergade 14-20
1101 København K

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign