Jeg er Cand.Scient. Soc, HD(A), IAA, CBS Exceutive Bestyrelsesuddannelse (bestået med udmærkelse) og arbejder som foredragsholder, konceptudvikler, strategisk rådgiver, forfatter og kommentator. Jeg beskæftiger mig overordnet med tidsånden i samfundet, og har speciale indenfor moderne livsformer og trends og tendenser i samfundet, især med fokus på det moderne mennekes vilkår, idealer, værdier, adfærd, relationer, konflikter og længsler. Af samme årsag bliver jeg ofte brugt som fast kommentator i flere medier herhjemme, bla. Jyllandsposten, Børsen og Femina (har vundet Feminas pris for Årets Læserfavorit 2014) og har ligeledes haft lejlighed til at kommentere på det danske samfund i udenlandske medier som BBC World, BBC, RTL, Libération, det franske Elle og flere svenske og norske medier.

Min forfatterskab omfatter 6 bøger, hvoraf den sidste udkom i maj 2017 på Rosinante, "Succestyranniet - og vejen ud." Min forrige bog udkom i marts 2014 på Politikens Forlag, ”Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det!” og den røg direkte på bestsellerlisten. Derudover udgav jeg i 2009 bestselleren ”Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber” på Akademisk Forlag, som handler om det skift i tidsånden, vi oplever lige nu. De andre bøger er "Moderskab, Lederskab" (2004), ”Myten om den perfekte mor” (2003) begge på Aschehoug, og "Eliten" (1998) Forlaget Møntergården. 

Jeg sidder i bestyrelsen for Messecenter Herning, Danbolig Niels Hald og tøjfirmaet Tight Holding. Jeg er ligeledes ambassadør for Hjerteforeningen og CARE Danmark, og er medstifter af flere netværk, der alle har et erhvervsmæssigt- eller socialt formål. Min styrke er en stærk faglig intuition, baseret på 20 års erfaring, og dermed en evne til at udvikle og skabe nye begreber, koncepter og budskaber, der spejler det moderne samfunds største udfordringer.

Mit speciale er at fortolke og formidle de kulturelle og sociale vilkår vi lever under, de konflikter vi møder i hverdagen – og ikke mindst hvordan vi kan placere os selv i tiden og samfundet med mening og retning!. Med min baggrund inden for salg/marketing og mit nuværende ståsted med sociologien, slår jeg bro over sociokulturelle strømninger og bundlinje og skaber (forhåbentlig!) sammenhæng i en kaotisk virkelighed. For både private og organisationer.

 - 24,2 KB

Excellens

Hvor sikker kan du være på, at jeg rammer tidsånden rigtigt? Og i tide til at du kan få de bedste resultater ud af det? Her er et udpluk af de vigtigste trends og tendenser, som jeg har fortolket og formidlet siden 1995 - og døm selv ☺

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Trelleborggade 20, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign