GENERATIONEN DER SKAL REDDE VERDEN 
...MED LIDT HJÆLP FRA OS ANDRE

Forstå hvordan de unge Z'ere skaber vores fremtid.

Generation Z, der er født mellem 1995 og 2010, er for alvor ved at etablere sig på arbejdsmarkedet. Det udfordrer både deres ledere og kollegaer, fordi den yngre generation er så markant anderledes end dem selv. Z’erne er nemlig opdraget til ligeværd og forhandling, de udtrykker deres kreativitet og følelser, de søger en meningsfuld karriere med god work-life-balance, og så er de den mest sårbare og fællesskabsorienterede generation, vi nogensinde har haft. 

SUCCESTYRANNIET

OG VEJEN UD

Vi vælger selv, hvilket liv vi vil leve. Men friheden betyder desværre for mange af os, at vi går ned med stress, angst, depression – eller har en hverdag, hvor vi konstant føler os pressede og bagud med det meste. Og så lander vi i et ufrivilligt succestyranni. Bogen her viser hvordan vi kan finde en vej ud af det og er en opløftende rejse i selskab med filosoffer og over fænomener som skam, ensomhed, angst, nysgerrighed, coaching, reality-programmer, sociale medier og meget mere.

ladycool

Dit køn er en styrke - brug det

Kan du finde på at lyve om hvad du vejer? Hvor tit du ser tv-serier? Hvor mange mænd du har haft sex med? Eller om du overhovedet er sur eller ej? Så er du som kvinder er flest!

farvel egofest

og goddag til formål og fællesskaber

Efter 30 års fokus på individet, søger vi nu mod det man kalder for neo-tribale fællesskaber, der baseres på fælles interesser og bindes sammen af tillid. Læs også om de fire livsformer: Egofester, gurist, voksencool og co-creator – og test din egen livsform her på siden!

MODERSKAB - LEDERSKAB

MOR, DU HAR MAGTEN! HVORDAN VIL DU BRUGE DEN?

MYTEN OM DEN PERFEKTE MOR

den perfekte mor findes ikke - du vil altid være den bedste mor for dine børn

eliten

mennesker med vilje til at ville