I 2025 vil 75% af arbejdsstyrken udgøres af Generation Y (født 1980-2000). Og Z’erne (født 2000-2010) er lige i hælene på dem. De er drevet af formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever (helst!) som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.  

Foredraget viser jer, hvordan I kan lave generationskløften om til en generationsbro. 

Hør om disse 4 afgørende områder:

  • Identitet
  • Relationer & fællesskaber
  • Bidrag & (livs)karriere
  • Ledelse

Få indsigt i:

  • Hvad motiverer Y&Z’erne? Og hvordan tiltrækker og fastholder man dem?
  • Myter og fakta om de unge generationer
  • 50% af deres jobs er ikke opfundet endnu – jobmarkedet bliver revolutioneret!
  • De 4 krav de er underlagt for at opleve succes (tror de)
  • De unges fællesskaber  er neo-tribale. Hvad betyder det? Og hvordan skaber man dem?
  • Ledelse: Hvad virker og hvad virker slet ikke!

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer,  hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I sammen skaber det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Det tager bla. udgangspunkt i hendes nyeste bog, Succestyranniet – og vejen udder udkom i 2017.

Foredraget er populært til konferencer, kundearrangementer og afdelingsmøder, samt i ledergrupper.

K-forum:

Jyllandsposten:

Børsen:Kunderne siger

”Generationerne Y & Z var et fantastisk oplæg af Emilia! Jeg fik associationer tilbage til min konfirmation, hvor folk stod og holdt taler om mig, og på samme måde følte jeg, at Emilia kender mig og min generation fuldstændig. Det gav stof til eftertanke og selv to uger efter, reflekterer jeg stadig over de pointer, hun kom med.”

Andreas Thilqvist, Konsulent, Pharmadanmark, 28 år

“Der kan være mange holdninger til de krav, som Generation Y og Z har til deres arbejdsplads. Men én ting er sikkert: I 2025 udgør de over 75% af arbejdsstyrken!” Jeg var her til aften til foredrag med Emilia van Hauen. Hun beskrev Generation Y og Z som værende en flydende og fri generation, som kræver frihed men samtidig nærvær og anerkendelse. En generation, jeg selv er en del af, og som Emilia viste en kæmpe indsigt i - både fordi jeg selv kunne spejle mig i hendes pointer, men især fordi hendes pointer er underbygget af undersøgelser og forskning. Jeg vil gerne anbefale andre interesserede i at deltage i et af hendes arrangementer. Repræsentanter fra både Babyboomers og Generation X kan lære noget. Men det kan Generation Y og Z også - om ikke andet for at blive opmærksom på, at man ikke er alene. At andre står med samme problemer som en selv. På billedet fortæller Emilia om Pickle Rick fra Rick & Morty. Kender du ikke til det? Så er du nok X’er eller babyboomer.

Steffen Kallehauge Wagener, Konsulent, Märk

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Ny Østergade 14-20
1101 København K

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign