Foredrag

 • Giver et skarpt, anderledes og tankevækkende blik på vores tid og dens udfordringer – serveret med humor og vedkommende fortællinger
 • I får en nærværende foredragsholder, der inddrager publikum med både lune & refleksion
 • I går derfra med veldokumenteret viden og nye spændende begreber, der er informerende, inspirerende og ofte provokerende på den levende måde
 • I får også en foredragsholder, der har holdt mere end 1500 foredrag, som har en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5 - og som også er trænet i at stå på en international scene og bla. er TEDx speaker

De unge viser vejen til fremtiden

Led, tiltræk, fasthold og forstå dem & fremtidens arbejdsmarked

Fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation er i gang med at blive defineret nu, hvor generationsskiftet er i fuld gang. Hvilket er ved at ændre alle arbejdspladser!

For Y'erne og Z'erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er - og ikke mindst hvad de vil med det. De er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever gerne som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere. 

Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem.

Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle.

ustyrlige kvinder har det sjovere!

Tag din plads. FriSæt din lyst & kreativitet.

Det er ikke tilfældigt, at det var en Ustyrlig Kvinde, der satte gang i anden bølge af den danske #metoo bevægelse. For hun gjorde på én gang op med de tre områder, som kvinder i nærmest evigheder har været styret på:  

 • Skønhed
 • Seksualitet 
 • Socialitet

De Ustyrlige lader sig nemlig ikke styre af de traditionelle normer, værdier og adfærd for kvinder, hvis det begrænser hende eller hendes talent. I stedet lader hun sig styre af sin egen lyst og kreativitet.

Det har vi som samfund brug for. Vi lever nemlig i en verden, der er ude af balance. Samtidig står vi overfor flere og flere wicked problems (komplekse problemstillinger), som kræver nye måder at blive løst på. Og dét kan de Ustyrlige Kvinder bidrage til!

Dette foredrag tager på en skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og fortællinger i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med - og som de med fordel kan befri sig selv fra. For at kunne bidrage til en sjovere, mere hel og ikke mindst bedre verden. For alle.

DET FANTASTISKE FÆLLESSKAB!

KUNSTEN AT LYKKES SAMMEN I EN FORANDRINGSTID

Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Foredraget fortæller på en skarp, underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer og hvordan I skaber den stærkeste arbejdsplads og bedste organisation. 

Foredraget er baseret på min bestseller fra 2009, der er mere aktuel end nogensinde, Farvel egofest - og goddag til formål og fællesskaber, min seneste bog, Succestyranniet og vejen ud, samt en lang række artikler og videoer om de unge generationer, der skaber den udvikling, vi alle kommer til at følge.

Modtag min e-bog

Hvem er de unge?

Gør som over 14.000 nysgerrige andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tidens vigtigste sociale tendenser i din indbakke

BONUS: Tusindvis har allerede hørt mit foredrag om hvordan man tiltrækker og fastholder GENERATIONERNE Y & Z. Med nyhedsbrevet får du også en 60 siders e-bog om de unge - så du kan forstå og leve bedre med dem. For ledere, kollegaer og forældre.

Se mine videoer

Lyd & Video

 • 20 korte videoer om generationerne Y & Z
 • 25 unge fortæller om deres generation
 • I DR 2 Deadline om generation Z
 • TEDx Copenhagen om danskere og lykke
 • Meget mere...

Se tidligere nyhedsbreve

Nyhedsbrev Arkiv

Anmeldelse

Susanne Foldager, Psykiatrien, Region Syddanmark


Emilia er en meget dygtig oplægsholder, der virkelig fanger deltagerne og brænder godt igennem. Hun formåede at gøre oplægget superrelevant netop ind i vores kontekst og havde godt styr på den målgruppe hun talte til.


Anmeldelse

Michael Villemoes Larsen, Administrationschef, Københavns Byret


Det var fremragende! Vi har i ledergruppen drøftet udfordringer med rekruttering og uddannelse af nye medarbejdere og inviterede derfor Emilia van Hauen til at gøre os klogere på Y og Z generationerne, som om få år vil fylde arbejdsmarkedet. Vi fik mange gode og værdifulde indsigter, som øgede forståelsen for de yngre medarbejdere – og vi vil helt sikkert justere vores rekrutteringsproces og måden vi oplærer på, så begge dele passer bedre til fremtidens medarbejdere.


Anmeldelse

Sara Hansen Lavrsen, PR- and Marketing Manager, Hartmanns


Digitalt foredrag: En varm og klar anbefaling! Emilia er en enormt indlevende foredragsholder med noget vigtigt på hjerte. Hendes høje faglige niveau kombineret med en sprudlende og nærværende personlighed gjorde, at hun i den grad kom ud over scenekanten, trods det, at den var virtuel. Der var en særlig balance mellem formidling, slides og ”rekvisitter” – man var opslugt hele vejen igennem, selvom det foregik bag en skærm. Hun brændte igennem med helt centrale budskaber om organisationer, generationer og fremtid. Hendes oplæg afstedkom refleksion og ønske til handling. Jeg vil stærkt anbefale andre at invitere Emilia, så går I dygtigere ind i fremtiden.


Anmeldelse

Tina Buch Olsson, Chefkonsulent, Dansk Erhverv


Det var igen en stor, stor fornøjelse at se og høre dig i går! Du har altså en helt unik cocktail af videnskab, praktik og gode eksempler, hertil iblandet et dejligt, medrivende engagement, som kommer til udtryk gennem at være interesseret fremfor interessant. Man går beriget, opløftet og styrket fra dine oplæg – og det kunne jeg se, at medlemmerne også gjorde.


Anmeldelse

Anne Sofie Persson, Innovation Silkeborg. 


Emilia van Hauen gav et højaktuelt og spændende online foredrag, omkring ’succestyraniet – vejen ud’ ved hjælp af nye former for fællesskaber. Hun formåede at komme igennem skærmen med spændende indsigter og pointer, og tiden fløj afsted, selvom det var sidst på eftermiddagen, efter en travl hverdag og hvor energierne ikke er højest. InnovationSilkeborg giver sine varmeste anbefalinger til online foredrag med Emilia.


Anmeldelse

Thomas Secher Lund, Vicerektor, Sct. Knuds Gymnasium


Eleverne var udelt begejstrede. De sagde ting, som: ”Hun var en rigtig god formidler” (én sagde sågar ’retoriker’). ”Hun havde virkeligt styr på sin empiri og baggrundsmateriale”, ”Hun vidste hvad hun talte om”, ”Det var spændende – selvom det varede halvanden time, gik tiden bare hurtigt” og ”Det var fedt, at hun involverede os i foredraget”


Min agent er Athenas og min internationale agent er A-Speakers

Læs flere udtalelser