• Giver et skarpt, anderledes og tankevækkende blik på vores tid og dens udfordringer – serveret med humor og vedkommende fortællinger
  • Du får en meget nærværende foredragsholder, der altid inddrager publikum med både lune og refleksion
  • I går derfra med veldokumenteret viden og nye spændende begreber, der er informerende, inspirerende og ofte provokerende på den levende måde

"Det var fremragende! Vi har i ledergruppen drøftet udfordringer med rekruttering og uddannelse af nye medarbejdere og inviterede derfor Emilia van Hauen til at gøre os klogere på Y og Z generationerne, som om få år vil fylde arbejdsmarkedet. Vi fik mange gode og værdifulde indsigter, som øgede forståelsen for de yngre medarbejdere – og vi vil helt sikkert justere vores rekrutteringsproces og måden vi oplærer på, så begge dele passer bedre til fremtidens medarbejdere."

Michael Villemoes Larsen, Administrationschef, Københavns Byret

GENERATIONERNE Y & Z
Sådan tiltrækker, fastholder og leder du dem

Vi er igang med et større generationsskifte og Y'erne og Z'erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er - og ikke mindst hvad de vil med det. For de er drevet af formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever (helst!) som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.  

Så hvordan tiltrækker og fastholder I dem?

Hovedreglen er enkel: Hvis du vil have deres energi - giv dem din sympati!

Hvordan I gør det, får I 3 vigtige redskaber til, så I kan skabe en organisation, hvor alle generationer trives. 

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle. 

USTYRLIGE KVINDER HAR DET SJOVERE! Vil du med i klubben?

Historien er fuld af ustyrlige kvinder - og de er med til at flytte verden... mens de selv har det sjovere!

De er nemlig ustyrlige af andres forestillinger, tidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne bokse kvinder inde - både dengang. Og nu.

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med - og vender dem om, så vi kan bruge dem som en fordel. Det sætter også skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende veje til at bidrage til fællesskabet. Og så giver det en masse inspiration til hvordan DU selv kan blive en ustyrlig kvinde :D

Vil du med i Ustyrlige Kvinders Klub? 

SUCCESTYRANNIET
Og vejen ud

Det moderne liv giver os masser af frihed til at vælge, hvilket liv vi vil leve. Men det har desværre også gjort os stressede, deprimerede og ensomme.

Det opløftende foredrag giver god inspiration til hvordan vi sammen kan sikre, at det er resultaterne, arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet vi dyrker. Og det gør vi ved at have fokus på især to ting: Vores bidrag og vores relationer.

Foredraget er baseret på min seneste bog fra 2017 Succestyranniet - og vejen ud

Erotisk Kapital Bliv troværdig, rig, magtfuld og elsket! - (Også for mænd 😊)

Vil du have mere gennemslagskraft?
Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

Så skal du dyrke din erotiske kapital!

Farvel egofest
Nutiden er samskabelse og co-creation

Fremtiden tilhører de organisationer, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af...alt! Og som tør have et klart formål, der rækker udover bundlinje og hverdag.

Fællesskaber er vejen frem, og dette foredrag fortæller på en underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer og hvordan man kan bruge dem bedst muligt. Samt præsenterer tidens 4 dominerende livsformer.

Foredraget er baseret på min bestseller "Farvel egofest. Og goddag til formål og fællesskaber", der foreløbig er kommet i 3. oplag.

 Min agent er www.athenas.dk

 - 84,6 KB

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Uptown
Sundkaj 125, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign