Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres

  • Seksualitet
  • Skønhed
  • Socialitet

Og det har begrænset de fleste i både at opnå en selvstændig økonomi og magt. Heldigvis er historien fuld af ustyrlige kvinder! Som har flyttet verden og stadig gør det - mens de selv har det sjovere!

De er nemlig ustyrlige af andres forestillinger, tidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne bokse kvinder inde - både dengang. Og nu.

Det kræver dog sin kvinde at være med til at bryde normer og skabe en ny kultur. Og det er derfor, at vi skal være flere om at gøre det. Sammen. Så vi alle kan blive medlemmer af Ustyrlige Kvinders Klub

Det handler om at sige farvel til frygten - især den tillærte af slagsen - og i stedet sige JA til at se livet som et eksperiment, så vi får max ud af det.

Ustyrlige kvinder er nemlig ofte super inspirerende, sjove, levende og spændende at være sammen med. Fordi de tager imod livet med åbenhed og glad forventning om at bidrage ind i det med deres egen originalitet.Til gengæld har de ikke så travlt med at forsøge at reproducere alt det kendte, det pæne, det forudsigelige, det kontrollerede, det til tider meget, meget…kedelige. Og være så pokkers ”rigtige”.

Få indsigt i:

  • Seksualitet. Skønhed. Socialitet. De 3 livsområder, som kvinder har været styret i.
  • De 4 befriende sætninger, der forløser alle kvinders sjæl
  • Den vigtigste overbevisning, som kvinder skal have, for at forandre samfundet
  • Inspirerende eksempler på ustyrlige kvinder i verdenshistorien

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. 

Foredraget er baseret på min bestseller Ladycool. Dit køn er en styrke - brug det.

Et lille udpluk af artikler:

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Ny Østergade 14-20
1101 København K

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign