Og bidrager til et mere helt og kreativt samfund

Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres

  • Skønhed
  • Seksualitet
  • Socialitet

Og det betyder, at alt for mange kvinder ikke har levet sig selv frit ud - dermed bidraget meget mindre til samfundet end de har ressourcer til. Fordi de ikke har været frie til at

  • tage deres plads
  • bidrage med deres egen frie kreativitet
  • og skabe en økonomisk og social kultur i balance (statistikkerne viser, at stress er en folkesygdom og at angst og ensomhed er stigende, så nej - vores samfund er ikke i balance).

Heldigvis er historien fuld af ustyrlige kvinder! Som har flyttet verden og stadig gør det - mens de selv har det sjovere!

De er nemlig ustyret af andres forestillinger, tidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne bokse kvinder inde - både dengang. Og nu.

En ustyrlig kvinde er til gengæld styret af egen lyst.

Og dermed hendes egen kreativitet og kan derfor give hendes eget frie bidrag til fællesskabet. Til alles fælles udvikling og styrke.

Ustyrlige kvinder er derfor inspirerende, sjove, levende og spændende at være sammen med. Fordi de tager imod livet med åbenhed og glad forventning om at bidrage ind i det med deres egen originalitet.

Til gengæld har de ikke så travlt med at forsøge at reproducere alt det kendte, det pæne, det forudsigelige, det kontrollerede og bruger ikke meget tid på at være så pokkers ”rigtige”.

Det kræver dog sin kvinde at være med til at bryde normer og skabe en ny kultur. Og det er derfor, at vi skal være flere om at gøre det. Sammen. Så vi alle kan blive medlemmer af Ustyrlige Kvinders Klub

Få indsigt i:

  • Skønhed. Seksualitet. Socialitet. De 3 livsområder, som kvinder har været styret i.
  • Den vigtigste overbevisning, som kvinder skal have, for at forandre samfundet
  • Inspirerende og underholdende eksempler på ustyrlige kvinder i verdenshistorien

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. Og gennem mange eksempler på ustyrlige kvinder og gode historier, bliver man selv inspireret til at blive lidt mere ustyrlig 😊

Foredraget er baseret på min bestseller Ladycool. Dit køn er en styrke - brug det.

"Jag har idag deltagit i din kurs "Lady Cool". Tack för en medryckande lärorik & genuin upplevelse med ett intressant, spännande och relevant innehåll. Mycket information och stora intima frågor att förhålla sig till som behöver bearbetas en stund framöver. Kh Carolina Zourdis Cederblad, Financial & Business Controller 

Et lille udpluk af artikler:

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Uptown
Sundkaj 125, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign