Anmeldelse

Dorthe Crüger, Koncerndirektør, Region Hovedstaden


Emilias foredrag “De unge viser vejen til fremtiden” var en kæmpe øjenåbner for mange af os og gav os nogle konkret ideer og generel inspiration til, hvordan vi som ledere i sundhedsvæsenet skal tænke nyt og organisere arbejdet anderledes, så vi kan være en attraktiv arbejdsplads for de nye unge generationer.


Anmeldelse

Lajla Johansen, Udviklingskonsulent, Herning Kommune 


Flere kom hen bagefter og var så glade for oplægget. Halvanden time til et oplæg kan jo virke som lang tid, men alle var vitterligt tryllebundet, og det gav et fantastisk fint afsæt for drøftelsen bagefter. Jeg er sikker på, at oplægget bliver et vægtigt tankegods, som vi tager os med videre i udviklingen af Herning som uddannelsesby.


Anmeldelse

Jens Bødtcher-Hansen, Managing partner, Kammeradvokaten Poul Schmith


”Vi har haft en god og indsigtsfuld dialog med Emilia, der har stor viden om og forståelse for ledelse og motivation på tværs af generationer. Samtidig har hun en skarp analyse af betydningen af corona i ledelsesmæssige sammenhænge. Dialogen med Emilia og hendes oplæg over for ledelsesgruppen har inspireret os til at genbesøge og justere en række af vores politiker, så vi bedre rammer tidsånden.”


Anmeldelse

Karen Marie Madsen, Forstander på True North Efterskole


Mange… mange tak for et relevant, indsigtsgivende og humoristisk oplæg; du har fået så meget ros af både forældre og kollegaer ❤️ Forældrene roste især, at dit oplæg var:
- Konkret
- Overførbar til en hverdag med teenagere
- Forskningsinformeret
- Godt formidlet


Anmeldelse

Camilla Severin Madsen, Indenrigs og Boligministeriet


"Dine perspektiver og indsigter satte virkelig gang i snakke om generationer – og drøftelserne fortsætter. Det gælder både det, man oplever i arbejdslivet, hvordan vi som arbejdsplads indretter os, og også aha-oplevelser i forhold til de mere nære relationer. Så 1000 tak for det!"


Anmeldelse

Anita Nue, Head of Central Operations, Louis Nielsen til en konference for alle 800 medarbejdere


Vi har fået virkelig mange positive tilbagemeldinger på emnet og din levering heraf. Det var lærerigt, inspirerende og sjovt, så mange tak for det.


Anmeldelse

Vibeke Lundsteen, FC Nordsjælland


Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. For nogle var det en øjenåbner, og der var faktisk et par af deltagerne, som straks ville lave nye tiltag i deres organisation for at knytte deres yngre medarbejdere / kolleger tættere til deres organisation. 


Anmeldelse

Christian Tvede, People, Love & Culture, Umbraco 


Engelsk foredrag 

Fremragende og medrivende. Slides som vækker følelser og får en til at huske.


Anmeldelse

Karsten Stegmann, Næstformand, Socialpædagogerne Sjælland


Tusind tak for din formiddag her i Ringsted. Vi fik præcis det jeg håbede på. Du var i den grad en stjerne. Din måde at formidle på, er virkelig i særklasse. Så vigtige budskaber, som giver lederne noget at tænker over, i forhold til rekruttering og fastholdelses udfordringerne. Det var en inspirerende formiddag, tak for det 😊


Anmeldelse

Anette Agerholm, Chefsygeplejerske, MOL, Region Hovedstaden


Det var en kæmpe fornøjelse af have dig i vores afdeling. Dels dit væsen og humør; og så den viden du har og din formidlingsevne. Efterfølgende har vi hørt så mange gode refleksioner omkring oplægget. Det var lige det vi havde håbet på. Selvom du fortæller det så simpelt og let, så er virkeligheden meget mere rodet. Nu har vi, alle forskellighederne hos os, en fælles referenceramme.


Anmeldelse

Poul Hansen, Gladsaxe Lærerforening


Spændende indhold, baseret på EvHs forskning. Alle fik en ny vinkel på udvikler, de godt kan se samfundsmæssigt er ved at udfolde sig. God dialog med tilhørerne, og intet stress trods presset tidsplan.


Anmeldelse

Carsten Nielsen, lektor, VIA University College


Tak for et fængslende og inspirerende oplæg, som ramte os som undervisere og forældre. 


Anmeldelse

Kirstine Bruun, PR- og eventmager, Varde Bibliotek


Tak for en rigtig fin aften, som vi har kun fået glade smileyer for!
Dejligt med din humoristiske og samtidigt saglige tone med klare holdninger. Jeg er sikker på, at gæsterne nød det!


Anmeldelse

Henrik Fleron, Director, HR, DSV


Mange tak for dit super gode indlæg i går! Vi blev meget inspirerede af dit oplæg; det blev meget tydeligt under den efterfølgende workshop, hvor lederne i grupperne skulle drøfte konkrete forslag til, hvad vi skal gøre for at blive meget bedre til at fastholde de unge i længere tid. Jeg er helt overbevist om, at vi slet ikke havde fået drøftet så mange relevante initiativer, hvis du ikke havde givet os viden om de unge generationer.


Anmeldelse

Michael Villemoes Larsen, Administrationschef, Københavns Byret


Vi har i ledergruppen drøftet udfordringer med rekruttering og uddannelse af nye medarbejdere og inviterede derfor Emilia van Hauen til at gøre os klogere på Y og Z generationerne, som om få år vil fylde arbejdsmarkedet. Vi fik mange gode og værdifulde indsigter, som øgede forståelsen for de yngre medarbejdere – og vi vil helt sikkert justere vores rekrutteringsproces og måden vi oplærer på, så begge dele passer bedre til fremtidens medarbejdere.


Anmeldelse

Tina Buch Olsson, Chefkonsulent, Dansk Erhverv


Det var igen en stor, stor fornøjelse at se og høre dig i går! Du har altså en helt unik cocktail af videnskab, praktik og gode eksempler, hertil iblandet et dejligt, medrivende engagement, som kommer til udtryk gennem at være interesseret fremfor interessant. Man går beriget, opløftet og styrket fra dine oplæg – og det kunne jeg se, at medlemmerne også gjorde.


Anmeldelse

Bente Lyck-Damgaard , Vicedirektør og medlem af Erhvervskvinder Sønderborg


Jeg har tænkt meget på foredraget i dag, og synes at det var en sjov, befriende og helt anderledes måde at se sit arbejdsliv (og liv generelt) på. Vi er alle så dygtige og så veluddannede og glemmer indimellem at vi også har meget andet at byde på, blandt andet i kraft af vort køn, men også i kraft af personlighed og selvopfattelse. Og alle damerne var ubetinget vilde med dig, så det er jo også skønt som arrangør. Jeg vil anbefale dig varmt til andre.


Anmeldelse

J.C.H. Kløve, Studieleder/Director UCN Aalborg


Emilia van Hauen er en skarp formidler, der inddrager sit publikum med aktuel forskning og beretninger om generation X, Y og Z. Undervisere, studerende og virksomheder fik alle stof til eftertanke og redskaber til, hvordan man kan bygge generationskløften om til en generationsbro og skabe det gode arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Det var på én gang underholdende og lærerigt.


Anmeldelse

Kirsten Cadovius, Damernes Salon


Det var et formidabelt foredrag, så godt og så tankevækkende! Du er så charmerende og power fuld, og så gør du det med humor. Alle havde en skøn aften og tog noget med hjem. Jeg sender links videre til de ustyrlige kvinder.


Anmeldelse

Bitten Jørgensen, Mooving Ledernetværk


Du gjorde det skide godt, du gjorde det med skønhed og sikkerhed. Du inspirerede, skubbede kærligt til holdninger, tilsatte fakta og viden. Jeg ved, at snakken gik lystigt i bussen hjemad mod Næstved, hvor netværket holder til. Et vigtigt emne at forholde sig til, som du både belyste og formidlede viden om. Du er god på scenen.


Anmeldelse

Tina Buch Olsson, Chefkonsulent, Dansk Erhverv


Hvis din virksomhed ønsker at få mere viden om, hvordan I leder og motiverer generation YZ, så kan et oplæg med Emilia van Hauen varmt anbefales. Med stor indsigt, nærvær og engagement formår Emilia ikke bare at overbringe praksisnær viden om disse generationers styrker, præferencer og opmærksomhedspunkter, men også at give fordomsfri, konkret anvendelig inspiration til ledere af disse generationer.


Anmeldelse

Sara Hansen Lavrsen, Hartmanns


En varm og klar anbefaling! Emilie er en enorm indlevende foredragsholder med noget vigtigt på hjerte. Hendes høje faglige niveau kombineret med en sprudlende og nærværende personlighed gjorde, at hun i den grad kom ud over scenekanten, trods det, at den var virtuel. Der var en særlig balance mellem formidling, slides og ”rekvisitter” – du opslugt hele vejen igennem, selvom det foregik bag en skærm. Hun brændte igennem med helt centrale budskaber om organisationer, generationer og fremtid. Hendes oplæg afstedkom refleksion og ønske til handling. Jeg vil stærkt anbefale andre at invitere Emilia, så går I dygtigere ind i fremtiden.


Anmeldelse

Jens Teisen, Chefkonsulent, Dansk Erhverv


Emilia van Hauen ved, hvad hun taler om, når hun sætter fokus på, hvordan man tiltrækker og fastholder de unge fra Gen YZ! På trods af at en vis forhåndsviden om emnet fik jeg nye perspektiver og brugbare redskaber med hjem. Emilia leverede et levende og fængende indlæg, som tog afsæt i dels forskningsbaserede data og dels praktiske eksempler fra bl.a. hendes eget liv, som er lette at relatere til. Jeg kan varmt anbefale Emilia, hvis du er på udkig efter en professionel formidler, som evner at kommunikere i øjenhøjde og levere tankevækkende pointer.


Anmeldelse

Anne Sofie Persson, InnovationSilkeborg


Emilia van Hauen gav et højaktuelt og spændende online foredrag, omkring ’succestyraniet – vejen ud’ ved hjælp af nye former for fællesskaber. Hun formåede at komme igennem skærmen med spændende indsigter og pointer, og tiden fløj afsted, selvom det var sidst på eftermiddagen, efter en travl hverdag og hvor energierne ikke er højest. InnovationSilkeborg giver sine varmeste anbefalinger til online foredrag med Emilia.


Anmeldelse

Thomas Secher Lund, Vicerektor, Sct. Knuds Gymnasium


Eleverne var udelt begejstrede. De sagde ting, som: ”Hun var en rigtig god formidler” (én sagde sågar ’retoriker’). ”Hun havde virkeligt styr på sin empiri og baggrundsmateriale”, ”Hun vidste hvad hun talte om”, ”Det var spændende – selvom det varede halvanden time, gik tiden bare hurtigt” og ”Det var fedt, at hun involverede os i foredraget”


Anmeldelse

Tina Juul Skou, Zonta Silkeborg


Tak for en skøn, underholdende og tankevækkende aften. Vi fik mange positive tilbagemeldinger. Jeg havde inviteret nogle veninder, som jeg efterfølgende mødtes med på nærmeste cafe, hvor vi over endnu et glas vin begejstrede evaluerede dit foredrag og relatere til eget liv og oplevelser, hvor vi genkender at være ustyrlige. Tak for inspiration og påmindelsen.


Anmeldelse

John Langford, BUPL, Nordsjælland


Du ville rødme over alle de roser jeg kan videregive. Det var lige i øjet, skarpt og klogt, underfundigt og humoristisk. Det var en supergod debat efterfølgende, tak for det.


Anmeldelse

Tina Kepka, Astellas Pharma a/s - Nordic Operations


Tusind tak for dit inspirerende indslag på mødet i dag. Mange kolleger har givet udtryk for begejstring for dig, din energi, måde at fremføre budskabet på – og at du fortæller så mange eksempler og historier. Din baggrund giver dit budskab vægt! Din bog efterspørges allerede.
Endnu engang tak for dit bidrag til en dejlig dag med rum til eftertanke.


Anmeldelse

Pernille Theut, DUOS


Det var en forrygende eftermiddag i Emilias selskab. Jeg har kun fået suveræne feedbacks fra vores medarbejdere. De var begejstrede. Som forudset kan mange af hendes pointer og dokumentationer anvendes både i privatlivet og i joblivet, hvor vi jo rekrutterer rigtig mange fra de to generationer.


Anmeldelse

Tanja Arvin, Lederne


Emilia van Hauen har givet flere foredrag på Ledernes konferencer. Hun er ekstremt behagelig og professionel i sin tilgang til opgaven og en yderst levende og kompetent foredragsholder, der forstår at tilpasse foredraget til målgruppen. Jeg kan kun give Emilia de varmeste anbefalinger.


Anmeldelse

Jesper Hilligsø, KRIFA


Mange tak for en fed fed fed aften i går!!
Alle dem jeg snakkede med strålede efterfølgende – så du leverede varen, og jeg tror oprigtigt, at de følte sig endnu mere ladycool, end da de kom 🙂


Anmeldelse

Henrik Messmer, Kommunikationschef, Horesta


Tak for sidst og tak for et virkelig godt oplæg, som blev rost af mange af deltagerne på årsdagen. Vi er meget tilfredse med resultatet af dagen, som du bidrog til at gøre til en succes. 


Anmeldelse

Susanne Foldager, Psykiatrien, Region Syddanmark


Emilia er en meget dygtig oplægsholder, der virkelig fanger deltagerne og brænder godt igennem. Hun formåede at gøre oplægget superrelevant netop ind i vores kontekst og havde godt styr på den målgruppe hun talte til


Anmeldelse

Gitte Lasnier, Scandinavian Marketing Director, L’Oreal Danmark A/S


Tusind tak for dit indlæg på vores pressemøde sidste uge. Det har fået mange flotte tilkendegivelser fra alle 3 landes journalister. De roste meget, at der på pressemødet var mere inspiration at hente end ”blot” produkt nyheder. Så det kunne ikke have været gjort bedre!


Anmeldelse

Lise, Erhvervskvinder Viborg


DU var ganske enkelt FANTASTISK! Fornøjelsen var så ABSOLUT på vores side 🙂
Tusind tak for din suveræne kickstart på vores juleafslutning i torsdags- vi fortsatte i samme festlige stil efter du var kørt og vi kunne faktisk ikke få folk hjem til "tiden" 🙂
Pigerne talt meget positivt om dit indlæg og bogejerne var stolte og meget glade for deres køb…
Jo, alt i alt en total FED aften med dig som den store stjerne, der startede det hele.


Anmeldelse

Sheila Dinsen, Head of Talent & Organisational Effectiveness, Codan Forsikring A/S


Tak for dit indlæg i dag. Det var utroligt interessant og relevant.
Positiv feedback fra alle.


Anmeldelse

Mette Husum Bering, Grundfos


Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!


Anmeldelse

Helle Pehrson, Metropol Center for Kompetenceudvikling


Emilia formåede professionelt at formidle sit budskab. Vi og deltagerne var super tilfredse.


Anmeldelse

Annette Thode Nielsen, FUHU Konferencecenter


Super spændende indhold som inddrog deltagerne og gav en god dynamik i salen.


Anmeldelse

Susanne Flintholm, WF Enterprise ApS


Tankevækkende, inspirerende, aktivt, nærværende, aktuelt, satte gang i efterfølgende diskussioner og eftertanke.


Anmeldelse

Mette Beck, Intern Kommunikationschef, ATP


Jeg fik en skøn blanding af input, der gav mig lyst til at give mig selv, min garderobe og min make up-pung en ordentlig overhaling! Emilia har et væsentligt budskab til os om, at vi ikke skal kopiere mændenes virkemidler, når det handler om at opnå respekt og indflydelse - men, at vi når længere ved at finde ind til - og komme i balance med - de unikke kvinder, vi hver især er. Emilia er sjov og levende og gør temaet letfordøjeligt og involverende. Jeg kan især godt lide hendes mix af selvironi og selvrespekt på kvindekønnets vegne - også med referencer tilbage i kulturhistorien. Og så synes jeg, det var fedt at få anerkendt det klassiske problem med, at vi ALDRIG har noget tøj at tage på, selv om klædeskabet bugner!


Anmeldelse

Hilsen Susanne (en af de indfødte)


Godt udseende er altid et plus men se og mærke det krydret med klogskab og humor, så bliver det ikke meget bedre. Jeg har været til mange forskellige bornholmske arrangementer og jeg lover dig det kan være en tung samling at danse med. Du var i stand til at løfte stemningen og møde folket med charme og menneskelig indsigt som virkede som tryllestøv. Så istedet for at folk blev stødt over din spontane forundring på de anderledes svar, formåede du at smitte med dit smil og få noget konstruktivt ud af situation. Det var meget elegant. At indholdet samtidigt var solidt og godt gjorde bare oplevelsen endnu større.
Så mange tak for en lærerig og sjov aften.


Anmeldelse

Ulla Bjerborg Pollas, Mark Information A/S


Emilia var god til at inddrage tilhørerne i foredraget. Meget uhøjtideligt og fængslende. Let at relatere sig til.