Anmeldelse

Tanja Arvin, Lederne


Emilia van Hauen har givet flere foredrag på Ledernes konferencer. Hun er ekstremt behagelig og professionel i sin tilgang til opgaven og en yderst levende og kompetent foredragsholder, der forstår at tilpasse foredraget til målgruppen. Jeg kan kun give Emilia de varmeste anbefalinger.


Anmeldelse

Susanne Foldager, Psykiatrien, Region Syddanmark


Emilia er en meget dygtig oplægsholder, der virkelig fanger deltagerne og brænder godt igennem. Hun formåede at gøre oplægget superrelevant netop ind i vores kontekst og havde godt styr på den målgruppe hun talte til


Anmeldelse

Henrik Messmer, Kommunikationschef, Horesta


Tak for sidst og tak for et virkelig godt oplæg, som blev rost af mange af deltagerne på årsdagen. Vi er meget tilfredse med resultatet af dagen, som du bidrog til at gøre til en succes. 


Anmeldelse

Jesper Hilligsø, KRIFA


Mange tak for en fed fed fed aften i går!!
Alle dem jeg snakkede med strålede efterfølgende – så du leverede varen, og jeg tror oprigtigt, at de følte sig endnu mere ladycool, end da de kom 🙂


Anmeldelse

Gitte Lasnier, Scandinavian Marketing Director, L’Oreal Danmark A/S


Tusind tak for dit indlæg på vores pressemøde sidste uge. Det har fået mange flotte tilkendegivelser fra alle 3 landes journalister. De roste meget, at der på pressemødet var mere inspiration at hente end ”blot” produkt nyheder. Så det kunne ikke have været gjort bedre!


Anmeldelse

Lise, Erhvervskvinder Viborg


DU var ganske enkelt FANTASTISK! Fornøjelsen var så ABSOLUT på vores side 🙂
Tusind tak for din suveræne kickstart på vores juleafslutning i torsdags- vi fortsatte i samme festlige stil efter du var kørt og vi kunne faktisk ikke få folk hjem til "tiden" 🙂
Pigerne talt meget positivt om dit indlæg og bogejerne var stolte og meget glade for deres køb…
Jo, alt i alt en total FED aften med dig som den store stjerne, der startede det hele.


Anmeldelse

Sheila Dinsen, Head of Talent & Organisational Effectiveness, Codan Forsikring A/S


Tak for dit indlæg i dag. Det var utroligt interessant og relevant.
Positiv feedback fra alle.


Anmeldelse

Mette Husum Bering, Grundfos


Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!


Anmeldelse

Helle Pehrson, Metropol Center for Kompetenceudvikling


Emilia formåede professionelt at formidle sit budskab. Vi og deltagerne var super tilfredse.


Anmeldelse

Annette Thode Nielsen, FUHU Konferencecenter


Super spændende indhold som inddrog deltagerne og gav en god dynamik i salen.


Anmeldelse

Susanne Flintholm, WF Enterprise ApS


"Tankevækkende, inspirerende, aktivt, nærværende, aktuelt, satte gang i efterfølgende diskussioner og eftertanke."


Anmeldelse

Ulla Bjerborg Pollas, Mark Information A/S


Emilia var god til at inddrage tilhørerne i foredraget. Meget uhøjtideligt og fængslende. Let at relatere sig til.


Anmeldelse

Kirstine Bruun, PR- og eventmager, Varde Bibliotek


Tak for en rigtig fin aften, som vi har kun fået glade smileyer for!
Dejligt med din humoristiske og samtidigt saglige tone med klare holdninger. Jeg er sikker på, at gæsterne nød det!


Anmeldelse

Poul Hansen, Gladsaxe Lærerforening


Spændende indhold, baseret på EvHs forskning. Alle fik en ny vinkel på udvikler, de godt kan se samfundsmæssigt er ved at udfolde sig. God dialog med tilhørerne, og intet stress trods presset tidsplan.


Anmeldelse

Mette Beck, Intern Kommunikationschef, ATP


Jeg fik en skøn blanding af input, der gav mig lyst til at give mig selv, min garderobe og min make up-pung en ordentlig overhaling! Emilia har et væsentligt budskab til os om, at vi ikke skal kopiere mændenes virkemidler, når det handler om at opnå respekt og indflydelse - men, at vi når længere ved at finde ind til - og komme i balance med - de unikke kvinder, vi hver især er. Emilia er sjov og levende og gør temaet letfordøjeligt og involverende. Jeg kan især godt lide hendes mix af selvironi og selvrespekt på kvindekønnets vegne - også med referencer tilbage i kulturhistorien. Og så synes jeg, det var fedt at få anerkendt det klassiske problem med, at vi ALDRIG har noget tøj at tage på, selv om klædeskabet bugner!


Anmeldelse

Hilsen Susanne(en af de indfødte)


Godt udseende er altid et plus men se og mærke det krydret med klogskab og humor, så bliver det ikke meget bedre. Jeg har været til mange forskellige bornholmske arrangementer og jeg lover dig det kan være en tung samling at danse med. Du var i stand til at løfte stemningen og møde folket med charme og menneskelig indsigt som virkede som tryllestøv. Så istedet for at folk blev stødt over din spontane forundring på de anderledes svar, formåede du at smitte med dit smil og få noget konstruktivt ud af situation. Det var meget elegant. At indholdet samtidigt var solidt og godt gjorde bare oplevelsen endnu større.
Så mange tak for en lærerig og sjov aften.


Anmeldelse

Bente Lyck-Damgaard , Vicedirektør og medlem af Erhvervskvinder Sønderborg


Jeg har tænkt meget på foredraget i dag, og synes at det var en sjov, befriende og helt anderledes måde at se sit arbejdsliv (og liv generelt) på. Vi er alle så dygtige og så veluddannede og glemmer indimellem at vi også har meget andet at byde på, blandt andet i kraft af vort køn, men også i kraft af personlighed og selvopfattelse. Og alle damerne var ubetinget vilde med dig, så det er jo også skønt som arrangør. Jeg vil anbefale dig varmt til andre.


Anmeldelse

Tina Kepka, Astellas Pharma a/s - Nordic Operations


Tusind tak for dit inspirerende indslag på mødet i dag. Mange kolleger har givet udtryk for begejstring for dig, din energi, måde at fremføre budskabet på – og at du fortæller så mange eksempler og historier. Din baggrund giver dit budskab vægt! Din bog efterspørges allerede.
Endnu engang tak for dit bidrag til en dejlig dag med rum til eftertanke.