Kurser

VIDEOER/PODCASTS & WORKBOOK - EN NEM MÅDE AT LÆRE PÅ (også på farten!)


Ustyrlighed er fremtiden! Sæt dig fri af samfundets, historiens og kulturens forventninger til hvor meget og hvordan du skal fylde og leve din kreativitet og socialitet ud. Styr i stedet efter din egen LYST og få det SJOVERE!


Forstå, led og fasthold de unge! Lær alt om de unges forhold til arbejde, karriere, relationer og fællesskab. Få en grundig indføring i alle de vigtigste områder og en fyldig workbook. Du møder også en række unge, som fortæller om deres ønsker og forventninger. Og så møder du ligeledes en række ledere, som giver dig et indblik i, hvordan de får det bedste ud af deres unge medarbejdere.

kurser

online kursus: USTYRLIGE KVINDER HAR DET SJOVERE!

Tag din plads! Frisæt din lyst og kreativitet!

Få indsigter, historier, eksempler og øvelser, som kan sætte dig fri af kulturens og samfundets begrænsende normer og forventninger til, hvordan kvinder skal opføre sig. Og hvor meget de må fylde. Lad dig i stedet styre mere af din egen LYST og få det SJOVERE! 

Hvad får du ellers med i kurset?

 • 5 videoer på i alt 1,5 time med historier, fakta, eksempler og nogle personlige genstande, som hver især fortæller en historie fra mit liv. Eller har en særlig betydning for mig.
 • De 5 videoer findes også som podcasts, så du kan lytte til dem, mens du cykler på arbejde, til træning, lufter hunden eller hamsteren.
 • Redskaber til at tage styring tilbage til dig selv og få friheden til at være det menneske, du gerne vil være.
 • En workbook på 57 sider, der nænsomt og udførligt guider dig igennem en lang række øvelser, så du kan komme meget tættere på din egen ustyrlighed og leve den bedre ud.
 • Et hav af links til artikler, videoer og andet ekstra materiale Og naturligvis fri og ubegrænset adgang.

"Super fint kursus - tankevækkende og inspirerende. Emilia er sindssyg dygtig, charmerende og likeable. Hun brænder virkelig igennem. Det føles, som om hun sidder og taler til dig i din egen stue. Jeg håber, mange vil få glæde af det!"

Lykke Weiss, Market Manager 

Og hvad er det nu lige en Ustyrlig Kvinde er?

Hun tør:

 • Gøre sig synlig på egne præmisser og frit tage sin plads i samfundet: Skønhed.
 • Bidrage med sin egen ubundne lyst, skaberkraft og kreativitet til fællesskabet: Seksualitet. 
 • Være social på egne præmisser og skabe sig det liv, som hun drømmer om: Socialitet. 


"Jeg er VILD med Emilias fantastiske online kursus om ustyrlighed. Der er masser af spændende teori og håndgribelige redskaber, men vigtigst af alt, er det et kursus, der udvider din bevidsthed og sætter kreativiteten igang. Efter kursets afslutning havde jeg lyst til at løbe syngende gennem gaderne og starte en revolution. Det er den slags et kursus skal kunne!" 

Louise Leth, Psykoterapeut

Hvis du længes efter dette - eller kender nogen, der gør (fx din mor, søster, veninde, datter, niece, venindes datter, bedstemor) så kig nærmere på kurset her.


Prisen er kun kr. 299. Altid.

kurser

online kursus om generation y & z

tilttræk, fasthold og motiver

Få en indre forståelse af de unge

Lær alt om de unges forhold til arbejde, karriere, relationer og fællesskab. Få en grundig indføring i deres prioriteter, adfærd og værdier - og arbejd selv med det i den fyldige workbook. Du møder også en række unge, som fortæller om deres ønsker og forventninger. Ligeledes møder du flere ledere, som giver dig et indblik i, hvordan de får det bedste samarbejde med deres unge medarbejdere.

Lær hvordan du skaber de bedste resultater sammen med de unge

Efter kurset forstår og formår du at lede de unge med fokus på motivation, inddragelse og selvbestemmelse.
Du udvikler dine lederevner og får værktøjer til at kommunikere med de unge. Du lærer også at skabe de optimale rammer for samarbejde i afdelingen og på tværs af generationer.

Dette gør du gennem 25+ videoer med viden og cases. Undervejs i kurset møder du  unge og ledere fra både det private og det offentlige. Vi nøjes ikke med at tale om de unge og lederne. Vi lader også dem tale. Det får du mest ud af. Mød blandt andre: Anders Dons, CEO Deloitte, Sanne Urbak Rasmussen, CSR-chef i IBM, Morten Felding, CEO Atea og Christoffer Hansen, Leder i Københavns Kommune.

Masser af indhold

Generation Z og Y indeholder mere end 25 videomoduler: Få indsigter fra de unge selv. Mød ledere, der arbejder med unge. Og få den seneste viden om de nye generationer og deres forhold til arbejde, motivation og ledelse.

Stort øvelsesmateriale

Du får også et omfattende øvelsesmateriale: Din helt egen "workbook" fyldt med opgaver, øvelser, værktøjer og viden. Du downloader den under hvert modul, skriver direkte i den og tager den med dig videre.

Online kursus

Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Du får en videnspakke, hvor fleksibilitet går hånd i hånd med kvalitet og faglighed. Det er online, men alt andet end light.

Certifikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er bestået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) på din nye viden - præcis som i traditionelle kurser.

Modtag min e-bog

Hvem er de unge?

Vil du have
DILLERDAKSNING PÅ STRANDEN?
Og anden afsindig vigtig viden om:

De unge
Køn & Diversitet 
Moderne Fællesskaber

Få mit ca. månedlige
NYHEDSBREV
med indimellem uforudsigelige emnelinjer 🙂 Bonus er en lang række anbefalinger til tv-serier, film, bøger, podcasts & kulturevents

EKSTRA: Tusindvis har allerede hørt mit foredrag om hvordan man tiltrækker og fastholder GENERATIONERNE Y & Z. Med nyhedsbrevet får du også en 60 siders e-bog om de unge - så du kan forstå og leve bedre med dem. For ledere, kollegaer og forældre.

Se mine videoer

Lyd & Video

 • 20 korte videoer om generationerne Y & Z
 • 25 unge fortæller om deres generation
 • I DR 2 Deadline om generation Z
 • TEDx Copenhagen om danskere og lykke
 • Meget mere...