januar 23

RYST POSEN: DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

Hvert nytår beslutter jeg mig for, at mit næste år skal være mit bedste år nogensinde. Alt andet ville jo være dumt! Så den 1. januar har jeg i mange år gået min kalender igennem, for at se, hvad jeg egentlig havde oplevet og opnået i løbet af det år, jeg lige har sagt farvel til. Og i løbet af januar laver jeg så en plan for hvad jeg gerne vil opleve og opnå i løbet af det kommende år.

Og jeg vil invitere dig til at gøre det samme. Så du også kan få dit bedste år nogensinde! Og  hvis du godt kunne tænke dig at gøre det i selskab med andre, kan du allerede nu planlægge at gøre det til næste år med coachhuset Mindjuice, der hvert år udbyder en fantastisk 12 timers session om netop det at sige farvel og goddag til året. Se mere her www.mindjuice.dk


Du vil måske også kunne lide

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}