Tilbage til blog oversigten
onsdag 21. august 2013 kl. 10:28
Femina: Hvor længe varer ægte kærlighed?

Jeg kan ikke få det til at gå væk!”

Jeg sidder i sofaen, han står på gulvet i stuen og kigger på mig, som om han ikke ønsker at kigge på mig. Han ved nemlig, hvad der kommer nu. Og jeg ved, at nu er sidste chance forbi. Vi skal skilles, fordi jeg ikke kan få ”det” til at gå væk.

Når jeg tænker tilbage på den situation, fatter jeg ikke, at jeg kunne klare det. Kunne holde til at sige ordene højt, der ville afslutte 17 års samliv, kæresteliv, ægteskabsliv, familieliv, krammeliv, partnerliv, elskeliv, sexliv, kærlighedsliv.

Fatter ikke, at jeg havde styrke til at ødelægge min mands drømme for fremtiden, mine børns trygge hverdag og mine drømme om evig kærlighed. Fatter ikke, at mit hjerte ikke brød sammen i tusindvis af bittesmå ensomme stykker, der frit kunne flagre i intetheden og for evigt være fortabte.

Selv nu, et år efter at jeg sagde ordene højt, får jeg kvalme og knugen i maven og flygter ind i fantasien om, at det ikke for alvor skete. At vi ikke i virkeligheden er skilt. At papirerne ikke endegyldigt er skrevet under og mekanisk bekræftet via Nem-ID over nettet på Statsamtets hjemmeside. Langt fra den ceremoni og fest, som startede det hele.

Jeg har elsket den mand siden jeg kyssede ham til en fest, og på vej hjem tænkte: ”Hvis jeg nogensinde bliver gift og får børn, så bliver det med ham!” Og det viste sig jo at holde stik. Det har bestemt ikke altid været let, vi har haft nogle tunge udfordringer, som så mange andre par, og jeg har da i flere perioder tænkt på, om det nu virkelig kunne holde.

Men hver gang tvivlen begyndte at kolonisere mit sind, flød mit hjerte indover og mindede mig om, hvad jeg i virkeligheden følte, og i stedet for at gå fra ham, lagde jeg mig ind til ham og mærkede, hvordan hans velkendte styrke og tryghed i stedet tog bolig i mig og fyldte mig med kærlighed. I virkeligheden tvivlede jeg aldrig rigtig for alvor. Uanset hvor åndssvag, krænkende, svigtende eller ukærligt vi end opførte os overfor hinanden, mærkede jeg denne konstante understrøm af dyb kærlighed, som jeg vidste aldrig ville forsvinde, og som jeg til enhver tid kunne opsøge for at sætte min verden ret igen. Og hans.

Indtil, altså, den dag, hvor den forsvandt.

Den begyndte at forsvinde for tre somre siden. Men de første alvorlige tegn, så jeg bare som almindelige tegn på forbigående irritation og krise, og mine opråb til ham om utilfredshed blev derefter. I efteråret blev de intensiveret, og selvom jeg forsøgte at bevare dialogen, skabte jeg lidt min egen verden og tænkte, at det nok ville gå væk igen, hvis jeg gik ud og hentede energi andre steder. Men i foråret sad jeg en dag på en bænk i Brede og havde en samtale med en god ven, som pludselig satte alt i perspektiv – og selvom jeg ikke anede det dengang, var det nok alligevel præcis denne forårsdag, der varslede det ”det” jeg senere ikke kunne få til at gå væk: længslen efter et nyt liv, som var uløseligt knyttet til længslen efter et nyt ”mig” som han ikke kunne møde, fordi han stadig var ”sig”.

Jeg ved, at jeg inviterede ham indenfor. Jeg ved, at jeg forsøgte at dele det med ham. Og jeg ved, at jeg ikke var ihærdig nok, for han forstod ikke, hvor vigtigt det var for mig. Det var først, da jeg selv trak stikket, at han for alvor vågnede op.

For han var nemlig faldet i søvn. Alt for længe. Som så mange mænd desværre gør. Ih, hvor har jeg talt med mange kvinder og mænd om, at kvinderne går i årevis og fortæller om deres længsler og behov, og da de endelig en dag forfølger dem og forlader manden, står han tilbage som et stort spørgsmålstegn og siger:

”Jamen, jeg troede jo ikke at du mente det!”

Det gør vi. Vi mener det. For vi vil elskes. Og vi vil elske.

Jeg ville også gerne elske min mand. Og jeg elsker ham stadig. Bare ikke som min mand. Den eksklusivitet, som jeg altid har givet ham, er borte. Hvilket er noget af det, der smerter mest.

I mere end et år forsøgte vi at finde sammen igen, hvilket vi på mange måder også gjorde. Paradoksalt nok har vi aldrig været tættere på hinanden end det sidste halve år vi boede sammen, selvom vi begge vidste, at jeg ville flytte. Han gjorde alt, hvad der var i hans magt, for at beholde ”os”. Han kæmpede som en mand, og jeg elskede ham for det. Men det var for sent. Og jeg hadede, at det var for sent. For helst ville jeg jo have beholdt ham. Men var jeg blevet, havde det ikke været ærligt. Og værdigt for hverken ham eller mig.

Jeg fortryder ikke min skilsmisse. Det var det rigtige at gøre. Men kunne jeg skrue tiden tilbage til den sommer for tre år siden, hvor de første tegn viste sig, ville jeg invitere ham ud på en gåtur, som vi ikke vendte hjem fra, før han havde forstået, hvor seriøs jeg anså vores krise for at være. Og før jeg havde forstået, at mine følelser var grund nok til det.

Ægte kærlighed varer ikke til døden. Ægte kærlighed varer præcis lige så længe, som ægte kærlighed gør. Og har du ægte kærlighed i dit liv, og står du i noget, der minder om en krise, så tag ham i hånden og gå en tur, der varer lige så længe, som det tager jer at finde ind til det punkt, hvor jeres ægte kærlighed findes. Dér skal I finde en fælles løsning, som I kan bringe med tilbage til jeres hverdag. Det er som minimum forsøget værd, for ægte kærlighed er der aldrig for meget af….

BONUSINFO
Undersøgelser viser, at ca 60% af alle skilsmisser er initieret af kvinder. Årsagerne er oftest, at de ikke føler sig set og hørt af manden, at de tager sig for meget af det huslige, at de bliver taget for givet.

Der er 36 kommentarer til dette indlæg:
#1 22. aug '13 kl. 14:04 skrev Charlotte:
Tak
Emilie - du skriver lige til vores <3
#2 22. aug '13 kl. 16:09 skrev Richard Salm:
En gennemsnitlig dansk kvindes syn på skilsmissen i bakspejlet. Men kigger hun så også på sig selv i bakspejlet? Svært at greje en moderne moder med "lille pige" syndrom, som så også vil behandles som kvinde i moderne tider.
#3 22. aug '13 kl. 16:14 skrev Lailasilke:
Så godt skrevet og spot on. TAK!
#4 27. aug '13 kl. 13:32 skrev Steen:
Men kære Emilia

"Jo mere tiltrækkende en hun var, jo større var chancen for at score alfahannen – og overlevelsen. Naturen er altså knirkende logisk: Kvinder søger styrke, mænd søger sundhed, og summen er det stærkeste afkom. Bingo!"

Kvinder har skabt fortællingen om kærlighed for at holde på mænd. Og når de ikke har brug for at holde på en mand mere, så er kærligheden død; altså i kvindens bevidsthed.

Naturen er sat ud af spil, men alle opdrages stadig til at tro på den kvindelige fortælling om kærlighed, som ikke alene kun er en fortælling, men som også er uden anden betydning end at skuffe en masse mænd, som er naive nok til at tro på den.

Men det værste er at mænd bliver meget mere skuffede end kvinder aner - og I kunne ikke være mere ligeglade end det I er. Ellers ville I i det mindste holde op med at opdrage jeres børn ud fra noget som helt enkelt er en løgn.
#5 29. aug '13 kl. 03:05 skrev Sisse :
Mine bedsteforældre døde i en meget høj alder og med en måneds adskillelse. Jeg har altid beundret deres liv og samvær. Et arbejdsfællesskab, kaldte min bedstefar det i en tale engang.
Når det herhjemme bliver rigtig svært og jeg ofte fantaserer om alternativet, eller når jeg hører kvinders begrundelser for at gå, tænker jeg nogle gange på hvad man egentlig tror man kan forvente?
Hvorfor modgangen, smerten, tomheden, ensomheden, den manglende opmærksomhed, de forskellige indstillinger til livet ikke kan ses som en del af pakken, en del af LIVET.
Skulle den del blive nemmere ved at være sig selv, ved at finde en ny?
Jeg kan godt forstå, at man kan have lyst til at gå fra manden, men kald det så brug for luftforandring og ikke at det skyldes, at kærligheden ikke er sådan - også.
#6 5. okt '13 kl. 07:52 :
Rigtigt formuleret Emilia! En relation - også en kærlighedsrelation (ægteskabet) kræver engagement. Hvis - og når, manden ikke tror at kvinden mener det hun siger mangler hans enganement og tilstedeværelse - uanset kvindens kærlighedsidealer... It takes two to tango - og Emilia beskrev "en del af dansen"
#7 13. aug '16 kl. 18:06 skrev sarah:
Alle takket være den store dr matula der hjalp mig med at genoprette glæde i mit ægteskab igen, jeg tror, ​​jeg har mistet det, indtil en ven instrueret mig til denne store mand Dr. matula, han er faktisk en meget stor mand, jeg mistede min mand til en ukendt kvinde for seks måneder var jeg blevet smidt ud af mit ægteskabelige hjem sammen med mine 2kids og ingen var i stand til at hjælpe mig og mine børn, jeg gik til min mor in-law at klage over min mand holdning og min største chok var jeg skændtes med min mand mennesker og også smidt ud, åh jeg udslettet og tørrede ingen hjælp kommer, så jeg er nødt til at opfylde en ven Mirabel der indkvarteret mig og mine børn og introducerede mig til denne store mand Dr. matula hvem jeg kontaktet, og han fortalte mig at ikke bekymre dig, at dette er løsningen jorden på mit problem, så jeg greb ordet med mod og tro, han gjorde, hvad han havde at gøre inden for 4 dage min mand kaldte mig på telefon spørger mig, at hvor er vi, at han har været på udkig efter os overalt, at vi skulle du komme hjem også min svigermor ringede og sagde hvor er vi, at min mand har ledt overalt for os, at vi skulle gå hjem igen, wow det er glæde, jeg var fuld af tårer og ikke ved hvad de skal sige, denne store mand Dr. matula er faktisk en overlegen oh tak til ham igen, jeg elsker ham, kan du nå ham på hans hjemmeside drmatulatemple.webs.com eller hans email drmatulatemple@yahoo.com eller drmatulatemple@gmail.com for mere info. Jeg lover at dele vidnesbyrd til verden for altid.
#8 25. jan '18 kl. 07:18 skrev Katie:
A little over a year ago I thought my marriage was over, i was depressed for over 6months couldn't do anything, couldn't go to my work office. my wife was moving out and hanging out with another man in a neighbouring town. i keep search everywhere seeking for marriage advice and counseling to win her love back, I read so much good comment post about the great powers of Oduduwa to restore marriages, bring back lost love and stop divorcing. I ask same man for help to bring back my wife home. My thanks goes to Oduduwa a Spiritual Healer for giving me the tools and assistance that I needed to save my marriage. Two days later after spell lunch, my wife call on phone to apologize, she came back exactly as Oduduwa said it. Today myself and wife, we are happier than ever and back together.
I send email message to contact same Oduduwa love-spellcaster, He lunched a love-spell on my behalf and it work, yesterday i was in a dinner night with the love of my life, we both gone out for Christmas Shopping together and it's a wonderful experience to share love with my soul-mate. Oduduwa is the one who made this possible with his magic love-spell capable of performing the following;...
* Love Spells Win-Back Ex lover
* Success & promotion magic spell
* lucky charm - BUSINESS STAR
* wards - PROTECTIVE HOOK
* cure to Cancer/ Cure to Sexaully Transmited Diceases
* spiritual cleansing
* fertility magic - FRUITS OF WOMEN
* decreeing magic, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
When two people really care about each other, they will always look for a way to make it work, no matter how hard it is. I did everything possible to make sure my husband is back to me. here is official contacts to Oduduwa: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Oduduwa spellcaster Whatsapp number: +2348109844548
#9 1. feb '18 kl. 10:10 skrev jones:
TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.com
Jeg hedder Miss Jones, jeg var gift med min mand i 5 år, vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare hos min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg surfer på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang spænding med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

Han er specialiseret i den følgende spil.

(1) Hvis du vil have din ex tilbage.

(2) hvis du altid har dårlige drømme.

(3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

(4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

(5) Hvis du vil have et barn.

(6) Hvis du vil være rig.

(7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

(8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

(9) Hvordan du blev scammed og du vil gendanne du tabte penge.

(10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

(11) hvis du vil skille din mand.

(12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

(13) Graviditet stave til at tænke baby og urter

(14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

(15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

(16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom HERPES.

(17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks ... eller ring eller whatsapp ham nummer +2348077620669
#10 5. maj '18 kl. 11:21 skrev Victoria:
My name is VICTORIA KENT from England, My husband and I have been married for about 6yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone else. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested DR OGUDUGU can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and told him my problems and he told me what to do and i did it and he did a spell for me 48hours later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since DR OGUDUGU is the best online spell caster that is powerful and genuine. If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you.

Here’s his contact: greatogudugu@gmail.com or for easy communication contact him on whatsApp him +2348139793075
#11 9. jul '18 kl. 00:50 skrev anderson eugene:
Jeg hedder Eugene med navn, og jeg er fra Chicago. Hvordan Dr Bayo hjælper mig med at vinde mit lotterispil og alle. En dag søgte jeg efter hvem der skulle hjælpe mig med et vindende nummer. Indtil jeg så hans klient var vidne til, hvordan han vinder sit lotterispil ... Jeg sagde OK, jeg vil give ham en prøve, før jeg prøver ham, jeg ikke har penge til at købe mine børns skolematerialer, heller ikke for mig at købe madvarer, jeg lider meget ... Men en dag indsamler jeg hans, hvad der er fra hans klient, der vidner om det, jeg tror på ham, han kan hjælpe mig, jeg besked ham, han fortæller mig hvad jeg skal gøre, jeg følger den instruktion, han spørger om, jeg har virkelig fulgt ... Så beder han mig om at vente om 30 minutter, Jeg venter senere, han giver mig feed igen ved at sende mig besked, han sagde, at han har kastet det vindende nummer for mig, han gav tallene til mig, jeg tror, ​​så spiller jeg, og jeg vinder stor pris på $ 100.000 jeg var så glad for det, og jeg var meget taknemmelig. Det var derfor jeg sagde, at jeg næsten ikke lader verden om dr. Bayo, han er ægte, og han er ikke fupnummer, han kan endda vende tilbage din fidus penge, men du må tro på, hvad han beder dig om at gøre d vil du også vidne.
KONTAKT HEM PÅ whatsapp: +2349062322165 eller Email: adamadebayo112@gmail.com
#12 18. jul '18 kl. 00:17 skrev violet:
Jeg tror aldrig på kærlighedserklæringer, før jeg mødte min ven, der fortalte mig alt om DR.Chamberc, der bragte sin tidligere kæreste, selv da hun fortalte mig, at jeg ikke troede på hende, fordi jeg troede, at hun også ville have det samme falske stavehjul for at tage væk mine penge. Selv om jeg gav hende chancen for at forklare alt, hvad hun skal fortælle om DR.Chamberc, fortalte jeg hende, at der er mange svindlere, der vil tage vores penge, og jeg vil aldrig blive offer for dem, selv om min forlovede skal giftes med mig Jeg et par måneder væk, jeg venter tålmodigt på en anden fyr, men jeg elskede ham så meget. Hun fortalte mig, at denne DR.Chamberc ikke er en falsk, at han er korrekt, og han har hjulpet mange mennesker til at komme tilbage deres kære, så spørger jeg hende hvordan virker denne stavning, og hvilke krav skal jeg gøre, før han kan kaste min elsker ruller på mig? Hun fortalte mig, at jeg ville sende ham en email til chamberc564@yahoo.com og jeg skulle fortælle ham, hvad jeg vil have. Jeg har virkelig sendt ham og fortalte ham, at jeg har brug for min fyr igen, jeg fortalte ham, at det var min ven, der instruerede mig til ham, hvorfor jeg tvivlede på sit arbejde? Han sagde, at hans arbejde er 100% sikkert og sikrer, at ingen nogensinde er kommet til sit tempel og forbliver det samme. Jeg blev flabbergastet på hans ord, sagde han til mig, og en tanke kom til mig, hvordan jeg ved det om alle ting, vi diskuterede tidligere. Han sagde før han kunne starte min situation, at jeg må have tillid og stole på ham og forlade andre stavechessmænd og tålmodigt vente på egen hånd, at hvis jeg kan sige at gøre alt dette, vil jeg få min kæreste tilbage i 72 timer. Jeg sagde okay, jeg lover at arbejde alene med dig, så han gav mig en formular til at fylde som jeg gjorde og sende den til ham med mine billeder samt billederne af min ex-elsker. Han svarede mig 30 minutter senere og fortalte mig, at hans guder har brug for nogle ting at kaste stavemåden på mig, og mit problem er meget nemt, hvis jeg kan tilbyde disse ting. Så når jeg spørger ham hvordan kan jeg få disse ting, og hvordan kan jeg sende det til ham for at kaste kærlighedsspillet, han fortalte mig, at jeg ikke bør bekymre mig om, at der er en sælger her i sit eget land. få ting for mig. Så spørger jeg ham, hvor meget koster det at købe alle disse varer? Han fortalte mig, som jeg sendte fuld tillid til ham. Efter en time senere ringede han til mig og fortalte mig, at mit problem er blevet løst, at jeg vil vente i 72 timer, at min kærlighed vil bede om mig som jeg gjorde ifølge hans ord, da det var omkring 6:00 de næste tre dage, min ex ringede til mig, hvis han er hjemme, han vil gerne have mig travlt. Jeg fortalte ham, at han håbede, at alt var godt, han sagde ja da jeg fortalte ham, at han kunne komme, kom min fyr tilbage til mig og han bad om tilgivelse, at han vidste, hvad der kom over ham. Lige nu er jeg så glad for, at jeg har genoprettet min elskede tilbage og vi planlægger at vores bryllup kommer snart, jeg ringede til DR.Chamberc og takker ham meget og spørger ham, hvad han skal gøre for ham som en påskønnelse, han fortalte mig jeg skulle glemme og holde mine penge, at han ikke er efter penge, men for at hjælpe folk der har brug for hjælp derude, alt hvad han behøver mig at gøre, er at give flere vidnesbyrd om ham, så folk derude, der har brug for hjælp, vil også sende ham, hvad er hvorfor Jeg i dag for at give mit vidnesbyrd. Må din gode herre fortsætte med at velsigne ham og give ham længere livsløshed og visdom. DETTE ER DR E-mail-adresse chamberc564@yahoo.com
#13 9. aug '18 kl. 22:20 skrev Nico:
VIGTIGT LÆS:

Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.
#14 12. sep '18 kl. 17:19 skrev yanet:
Vær venlig min kære ven, jeg hedder Yanet, jeg vil fortælle hele verden om den hjælp, jeg fik fra ypperstepræstlæge. Jeg ser bare, at det er en måde at hjælpe, hvem der skal bruge den slags hjælp, jeg har. sørg for at du læser dette mit vidnesbyrd til slutningen, det er en livshistorie, fordi det er et vidnesbyrd om, at jeg vil fortælle for alle at høre. Jeg har været gift i 3 år og i mit ægteskabs fjerde år tog en anden kvinde min elskede væk fra mig og min mand forlod mig og børnene og vi har lidt i 2 år, indtil jeg mødte et indlæg, hvor en mand kaldet ypperstepræst doktor har hjalp nogen, og jeg besluttede at forsøge at hjælpe mig med at bringe min elsker hjem og tro mig, jeg sendte bare mit billede og mine detaljer til ham og min mands og efter 2 dage som han har fortalt mig, jeg så en bil kørte ind i huset og se det var min mand og han er kommet til mig og børnene og derfor er jeg glad for at gøre hver eneste af jer i ligner at møde denne mand, fordi jeg kan sværge med mit liv, at manden er en meget stærk stavekaster og hans staver fungerer fint uden nogen bivirkning y Hvis du vil have flere detaljer om præstdoktor Er du virkelig lidelse i dit forhold lige nu? vil du have ypperstepræst doktorintervention i dit forhold for at hjælpe dig med at reparere dit forhold? så kontakt ham i dag via hans email: spellspecialistcaster937@gmail.com hvis du har problemer i dette følgende problem
(1) Hvis du vil have din ex tilbage
(2) hvis du altid har dårlige drømme.
(3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
(4) Hvis du vil have et barn.
(5) Urtepleje
(6) Du vil være rig.
(7) Du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.
(8) Hvis du har brug for økonomisk hjælp.
(9) Lad folk adlyde dine ord og gøre dit ønske
(10) E.T.C sagen beslutning
Kontakt ham via sin email og få alle dine problemer løst email spellspecialistcaster937@gmail.com
#15 12. sep '18 kl. 17:19 skrev loveth:
mit navn elsker, få din kærlighed igen (ex). mistede kærlighedstroller, psykolog, helbreder af urter, hjalp mennesker med at løse ægteskaber, forhold og kærlighedsspørgsmål med min stærke kærlighedsspell. Jeg må sige med ydmyghed, at jeg har en meget høj succesrate for følgende situationer:
(1) Få din mistede elsker tilbage (ex), mangler en gang
(2) stave af penge
(3) du ikke vil ikke, hvis din partner indsætter dig
(4) Tag fat i hjertet af den, du elsker
(5) Infertilitetsproblemer
(6) At afbryde et forhold og vende tilbage til din elskede
(7) Lav kærlighedens kærlighed mellem dig og den, du elsker og stærk og uforgængelig
(8) Gifte sig og kærligheden i dit liv
(9) Hvordan man får og scammer og vil genoprette dine tabte penge.
(10) Skilsmisse
(11) Få din virksomhed til at blomstre
(12) (Barrenness), hvis du leder efter et barn
(13) Du vil blive forfremmet på dit kontor.
(14) Spis i en drøm
Læge email kun cotact ham hvis du har brug for nogen hjælp
EMAIL spellspecialistcaster937@gmail.com
#16 6. okt '18 kl. 07:49 skrev hava:
Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
hvis du har noget problem med denne følgende bellow
1) Om af byen til din ex tilbage.
(2) kärlek stava
(3) Fra byen främjas på kontoret.
(4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
(5) Hvis du vil have en barn.
(6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
(7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
(8) Om behovene økonomisk støtte.
(9) Om den internationale partner.
(10) om af byen stopa din skilsmässa.
(11) om byen skiller dig fra din make.
(12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
(13) Graviditet stava att tænka barnet
(14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
(15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
gennem hans Email chamberc564@yahoo.com
#17 6. okt '18 kl. 07:49 skrev sara:
Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
1) Hvis du vil have din ex tilbage.
(2) kærlighed staver
(3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
(4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
(5) Hvis du vil have et barn.
(6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
(7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
(8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
(9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
(10) for at standse din skilsmisse.
(11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
(12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
(13) Graviditet stave til at tænke barnet
(14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
(15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks
#18 26. okt '18 kl. 15:15 skrev mary michael:
Hej Jeg er Mary Michael, jeg er herude til at spreed denne gode nyhed til hele verden om, hvordan jeg fik min mand elsker tilbage. Jeg gik amok, da min kærlighed forlod mig for en anden pige i sidste måned, men når jeg møder en ven, der introducerer mig til DrIgbinovia den store budbringer, fortalte jeg mit problem at DrIgbinovia om, hvordan min mand forlod mig, og også hvordan jeg havde brug for at få et job i en meget stor virksomhed. Han sagde kun til mig, at jeg er kommet til det rette sted, jeg vil få mit hjerte ønske uden nogen form for bivirkning. Han fortalte mig, hvad jeg skal gøre, efter at det var blevet gjort, i de næste 2 dage, min kærlighed ringede til mig på telefonen og sagde undskyld for at leve mig før nu, og også i den næste en uge efter min kærlighed kaldte mig til at bønfalde om tilgivelse , Blev jeg opfordret til samtale i mit ønskede selskab var jeg havde brug for at arbejde som supervisor. Jeg er så glad og overvældet, at jeg er nødt til at fortælle dette til hele verden om, hvordan Drigbinovia hjælpe mig give mit hjerte ønske. Drigbinovia er en specialist i alle slags magi og god magi. Hvis du har brug for nogen form for hjælp kontakt Drigbinovia på følgende e-mail-adresse: doctorigbinovia93@gmail.com

Takke mig senere.
#19 29. okt '18 kl. 15:43 skrev Lauren Green:
Jeg hedder Lauren. Jeg vil anbefale alle at kontakte Dr.Kumola via e-mail (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) for hurtig og hurtig kærlighedsstavning. Han er den bedste stavekaster, som du kan stole på og stole på. Min mand er hjemme efter vores separation, med hjælp fra Dr.Kumola. Jeg er så glad for at have min familie glad igen. Jeg anbefaler ham stærkt til alle, der har brug for hjælp til at løse problemet med sådanne:

Har du brug for naturlægemidler?
Har du brug for forholdsrådgivning eller hjælp?
Har du brug for magi for at få din ex-lover?
Har du brug for magi for at få et barn?
Har du brug for hjælp til at blive forfremmet i kontor eller forretning? etc..

hans email er igen (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) tak ..
#20 9. nov '18 kl. 09:11 skrev Tess:
Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


Tess fra Holland
#21 3. jan '19 kl. 05:45 skrev Jessica Alba:
Hej læser, jeg hedder Jessica Alba fra USA.

Jeg har aldrig troet på magi eller det er effekt, før jeg havde min personlige erfaring.

Min mand forlod mig og børnene til at lide, for en anden kvinde, som havde hypnotiseret ham med sin charme.

Ting ændrede det øjeblik, han begyndte at rejse til erhvervslivet. En morgen efter en lille misforståelse sagde han, at han ikke længere var interesseret i mig.

Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at udligne ting med ham, men alle mine bestræbelser virkede ikke, da han undgik mig på alle områder.

Jeg besøgte forholdsrådgivere, gik til kirker for bønner, jeg kontaktede endda nogle stavehjul online, men der var ikke nogen løsning i stedet jeg blev scammed et par gange ... Ud af frustration forsøgte jeg at dræbe mit selv, men gode naboer greb ind. Min hele verden styrtede for mig, og jeg fortsatte med at tænke på, hvad jeg skulle gøre for at reparere mit brudte hjem. Jeg ringede til min ven, der rådede mig til at kontakte Dr OKOEBOR af e-mailsne (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarede mit problem for ham, fortalte han mig, at min mand var under hypnose, en kvinde havde lagt på ham som et resultat af at spise sin mad, og han sagde, at han ville give mig en stærk kærlighedstroll at bryde charmen og returnere ham tilbage til min i to dage. Dr. OKOEBOR instruerede mig også om, hvad jeg skal gøre for ændringer der skal ske. Jeg adlyder hans instruktioner og om to dage ringede min mand på telefon og bad om min tilgivelse, nu er mit hjem United som det plejede at være, mange gode stavehjul, du er virkelig stærk og venlig.


(allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)
#22 24. mar '19 kl. 11:18 skrev HJØRDIS MARY:
Hej, jeg hedder HJØRDIS MARY Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i siven år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en række kampe, der fortsatte indtil endelig han forlod vores børn og flyttede til Melbourne for at være sammen med en anden kvinde. Blokeret alle former for kontakt, hvilket gør kommunikation ugyldig. Jeg følte at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid gerne have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer. Hun henviste mig til en meget stærk mand kaldet DoctorIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder i dag. Drigbinovia kan hjælpe med at reparere brudte forhold, hun sagde, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans Email adders [doctorigbinovia93@gmail.com] og han gav mig instruktioner om hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, da gjorde han en kærlighed stave for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget stærk, så jeg besluttede at dele min historie for de kvinder og mænds skyld hvem oplevede hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. GOD LUK,
#23 31. mar '19 kl. 11:32 skrev maria:
TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.com
jeg hedder frøken maria, jeg var gift med min mand i 5 år vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til australien for en forretningsrejse hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare sammen med min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg kiggede på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang stress med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige mig en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

Han er specialiseret i den følgende spil.

(1) Hvis du vil have din ex tilbage.

(2) hvis du altid har dårlige drømme.

(3) Hvis du vil blive forfremmet på dit kontor.

(4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

(5) Hvis du vil have et barn.

(6) Hvis du vil være rig.

(7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

(8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

(9) Hvordan du blev scammed, og du vil gendanne du tabte penge.

(10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

(11) hvis du vil skille din mand.

(12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

(13) Graviditet stave til at tænke baby

(14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

(15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

(16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom.

(17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

(18) du ønsker at helbrede Diabetes kur, Herpes kur, Hiv og Aids kur, Brystkræft kur og Kræft kur,
igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ring eller whatsapp ham nummer på +2349030731985
#24 2. apr '19 kl. 16:46 skrev elsa:
Det er stavkirke, at du kan maile ham, hvis du har brug for hjælp i dit forhold spellspecialistcaster937@gmail.com
Læge, hvad nummer nummer +2348088777194
Jeg lover dig, at dine problemer bliver løst straks.
Efter at have været i forhold til mand i syv år, forlod han mig, jeg gjorde alt. Kan jeg få ham til at gå tilbage, men alt var forgæves. Ønsket om den kærlighed, jeg føler for ham, bad han, men han nægtede
forklarede mit problem med nogen online, og hun foreslog, at jeg hellere skulle sende en spellcaster, der kunne hjælpe mig med en stave, der bragte ham tilbage, men jeg er den kvinde, der aldrig troede på magi, jeg havde ikke andet valg end at prøve det, jeg kontakter denne læge straks via hans email og jeg har gjort alt, hvad han bad mig om at gøre, lægen sagde, at det ikke var noget problem, det ville være fint om tre dage, min eks kommer tilbage til mig inden for tre dage, stavningen blev støbt og til min overraskende på den anden dag, som var omkring 16:00 Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, svarede de kalder og alt, hvad han sagde var at han var så ked af alt, hvad der skete, min mand sagde at han ville vende tilbage til mig, han sagde også til mig at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og overrasket. Siden da har jeg lovet, at alle, som jeg ved, vil aldrig få et forholdsproblem, jeg skal henvise til stavekanden for at hjælpe. Alle kan have brug for hjælp fra støbemaskinen, dens email spellspecialistcaster937@gmail.com
Læge, hvad nummer nummer +2348088777194
Han gjorde også mange staver,
(1) Han vil have sin ex tilbage.
(2) Du har altid mareridt.
(3) Forfremmes på dit kontor
(4) Vil du have et barn?
(5) Vil du være rig?
(6) De ønsker at holde deres mand / kone for at være din egen for evigt.
(7) behovet for økonomisk bistand.
8) Vil du være i kontrol med ægteskabet
9) Ønsker du at blive tiltrukket af mennesker
10) Manglen på børn
11) Har du brug for en familie / kvinde
13) Sådan tjener du din lotteri
14) PROMOTION SPELL
15) BESKYTTELSESGAVE
16) BUSINESS SPELL
17) WELL WORK SPELL
18) kur for enhver sygdom / H.I.V.
Kom i kontakt med ham i dag på: spellspecialistcaster937@gmail.com
Læge, hvad nummer nummer +2348088777194
#25 3. apr '19 kl. 10:41 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#26 3. apr '19 kl. 23:02 skrev Mrs saby:
hej, alle er her for at dele min oplevelse / vidnesbyrd med jer alle. jeg blev gift ligesom alle gjorde vi hvor glad i årevis blev jeg fremmet hvor jeg arbejder mine børn fik gode karakterer i skolen på en trofast morgen min mand vågnede så vred Jeg ved ikke hvorfor !! Da jeg spurgte, hvad forkert alt han kunne gøre var at slå mig og sagde, at han hader mig, jeg var ødelagt, ved ikke hvad der skete, jeg græd, men det har kun gjort min situation værste. Da tog jeg op myphone og jeg gik på jagt efter hjælp online.Jeg så vidnesbyrd om, hvordan en mand kaldte great lapola hjalp folk med deres problemer, så jeg tog sin emailadresse og hint ham op svarede han og spurgte mig hvordan kan han hjælpe mig og jeg fortalte ham hvad der foregår Jeg sagde, at du er på det rigtige sted, han fortalte mig ting, jeg finder svært at tro på, fordi jeg er kristen. da jeg huskede et vers i Bibelen, som siger, at himlen hjælper dem, der ikke kan hjælpe sig selv. Så lyttede jeg til, hvad jeg fik at vide at gøre, men jeg havde tvivl, for jeg har ingen anelse om, hvad der skal ske næste dag sagde Greatlapola til mig, at mine problemer er væk, at mit hjem fra i dag kun vil kende lykke og vækst. Jeg var chokeret, og jeg fandt det svært at tro da jeg modtog et opkald fra min mand, der fortæller mig, at han elsker mig og thekids at vi er alle han gots.Oh min Gud var jeg overvældet af glæde. Og jeg sagde til mig selv, at jeg vil fortsætte med at fortælle verden om dig og dine kræfter om, hvordan du bragte min verden, min mand tilbage, hvor han tilhører og er glad at sige, at alt har fungeret godt for mig og min familie siden jeg kom til at kende dig godt lapola, og jeg vil sørge for hele verden at vide om dig og dine åndelige kræfter. De kan også hjælpe dig. Kontakt ham som følger: Greatlapola67 @ gmail.com eller whatsap ham på +2349034970099
#27 5. apr '19 kl. 19:04 skrev maria:
TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.com
jeg hedder frøken maria, jeg var gift med min mand i 5 år vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til australien for en forretningsrejse hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare sammen med min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg kiggede på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang stress med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige mig en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

Han er specialiseret i den følgende spil.

(1) Hvis du vil have din ex tilbage.

(2) hvis du altid har dårlige drømme.

(3) Hvis du vil blive forfremmet på dit kontor.

(4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

(5) Hvis du vil have et barn.

(6) Hvis du vil være rig.

(7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

(8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

(9) Hvordan du blev scammed, og du vil gendanne du tabte penge.

(10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

(11) hvis du vil skille din mand.

(12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

(13) Graviditet stave til at tænke baby

(14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

(15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

(16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom.

(17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

(18) du ønsker at helbrede Diabetes kur, Herpes kur, Hiv og Aids kur, Brystkræft kur og Kræft kur,

igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ring eller whatsapp ham nummer på +2349030731985
#28 7. apr '19 kl. 16:00 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#29 9. apr '19 kl. 09:55 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#30 14. apr '19 kl. 16:28 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#31 16. apr '19 kl. 13:01 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#32 20. apr '19 kl. 04:59 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#33 24. apr '19 kl. 03:35 skrev Warren Chandler:
Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.
#34 1. maj '19 kl. 00:06 skrev gaby:
Hej, jeg er så begejstret for, at mit brudte ægteskab er blevet genoprettet, og min mand er tilbage efter at han forlod mig og vores 2 børn til en anden kvinde. Efter 8 års ægteskab har jeg og min mand været i den ene eller den anden strid indtil endelig forlod mig og flyttede til Californien for at være sammen med en anden kvinde. Jeg følte at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for børnene, men jeg kunne ikke kontrollere thepains såret mit hjerte, mit hjerte var fyldt af sorg og smerte, fordi jeg var virkelig forelsket i min mand. Hver dag og nat tænker jeg på ham og altid ønsker at han ville komme tilbage, jeg var virkelig ked af det, og jeg havde brug for hjælp, så jeg søgte efter hjælp online og kom på tværs af et websted med så mange vidnesbyrd om, hvordan en stavekaster kaldet GREAT LAPOLA har hjulpet utallige mennesker, han kan bringe din ex tilbage hurtigt, så jeg troede jeg skulle give det en chance. Jeg kontaktede GREAT LAPOLA og GREAT LAPOLA fortalte mig, hvad de skulle gøre, og det gjorde jeg da. GØRE LAPOL A gjorde en (kærlighed staver) for mig.28 timer senere ringede min mand virkelig mig og fortalte mig, at han savnede mig og børnene så meget. Så fantastisk !! så det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejl, og for de smerter, han forårsagede mig og børnene, var den stærkere end vores tidligere ægteskab. Alt takket være STOR LAPOLA er han så magtfuldt, og jeg besluttede at dele min historie Internettet, at GREAT LAPOLA er en rigtig og stærk stavekaster, hvem jeg altid vil bede om at leve længe for at hjælpe sine børn I tider med problemer, hvis du er her og du har brug for din ex-tilbage eller din mand har flyttet til en anden kvinde, don ' t cry Kontakt: E-mail ham på Greatlapola67@gmail.com du kan også ringe til ham eller tilføje ham på whatsapps +2349034970099
#35 14. maj '19 kl. 04:47 skrev Tyron Snel:
Takket være Dr.Kumola for at hjælpe mig med at få min kone tilbage, begyndte min kone at handle meget underligt, alting lidt hun bliver sur og hun fortalte mig, at hun ville flytte ud. Hun flyttede endelig og ting blev hårdt for mig, jeg kan ikke lyve. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, før jeg så en annonce af Dr. Kumola, og hvordan han hjalp folk. Jeg kontaktede sin email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) og fortalte ham alt. Han forsikrede mig om, at jeg vil få hende tilbage efter stavningen. Jeg fortalte hele profeten mig. Min kone kom hjem 2 dage senere, hun sagde, at hun ikke vidste hvad der kom over hende, vi er sammen igen Tak til Dr.Kumola for at bringe min kone tilbage. Kontakt hans email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), han er en stor stavekaster.
#36 14. maj '19 kl. 05:08 skrev Tyron Snel:
Takket være Dr.Kumola for at hjælpe mig med at få min kone tilbage, begyndte min kone at handle meget underligt, alting lidt hun bliver sur og hun fortalte mig, at hun ville flytte ud. Hun flyttede endelig og ting blev hårdt for mig, jeg kan ikke lyve. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, før jeg så en annonce af Dr. Kumola, og hvordan han hjalp folk. Jeg kontaktede sin email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) og fortalte ham alt. Han forsikrede mig om, at jeg vil få hende tilbage efter stavningen. Jeg fortalte hele profeten mig. Min kone kom hjem 2 dage senere, hun sagde, at hun ikke vidste hvad der kom over hende, vi er sammen igen Tak til Dr.Kumola for at bringe min kone tilbage. Kontakt hans email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), han er en stor stavekaster.
Skriv en kommentar til dette indlæg
Kommentar:
Navn:
Email:

Modtag mit nyhedsbrevGreatest hits

En samling af de bedste artikler

Nyhedsbrev arkiv

Læs mine tidligere nyhedsbreve

Artikel arkiv

Du kan læse alle mine tidligere artikler i arkivet.

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Uptown
Sundkaj 7, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign