maj 6

COUGARS OG SIXPACKS…ELLER BARE EN HEL TØNDE!

Her er min seneste klumme for Oestrogen, som både har Caroline Flemming, Bendtner og en hel ramme med. Du kan også læse den direkte på Oestrogen her

Tidens bedste tilbehør for voksne kvinder er en ung mand. Det hører vi om hele tiden, når nyheder fra Hollywood tilflyder os. Men herhjemme kan vi også være med. De seneste rygter går på at 35-årige baronesse Caroline Flemming, og hendes 13 år yngre fodboldkæreste, Nicklas Bendtner er på vej til at flytte sammen. I London et sted. Med udtalelser som: ”Jeg er voksen nu!” og ”Jeg kan stadig lide at have det sjovt, men jeg går ikke så meget i byen mere” forsøger Bendtner at iscenesætte sig selv som voksen. Men er det mon en fejl? Vil disse voksne kvinder gerne have en voksen mand – eller vil de netop have en ung mand, hvis primære kvaliteter er en stram sixpack og et kørekort, der endnu ikke er ridset?

Balance i forholdet

Cougars, bliver de kaldt, disse voksne kvinder, der har en yngre kæreste. Puma. Om det er fordi de tager mænd som byttedyr, eller fordi pumaer er et flot og smidigt dyr uanset alder, er der ikke rigtig nogen, der har svaret på. Men at det er et fænomen, som er på hastig fremmarch, er der til gengæld ingen tvivl om.

Måske har det ikke kun noget at gøre med den faste six-pack, at de unge mænd er i høj kurs. Det har også meget at gøre med generationer. Mænd fra samme generation som disse 35+ kvinder, har ofte et lidt mere anstrengt forhold til kvinder med magt. Der kan let gå konkurrence i den, og pludselig står man der, og kæmper indædt om, hvis møde der er det vigtigste, og hvem der derfor skal hente unger.

Stærke kvinder og stærke mænd

Forholdet bliver en utiltalende slagmark, der kun går ud på at manifestere sig stærkest muligt, og som på mange måder ender med at være to mænd, der står og pisser territorium af. Kedeligt. Yngre mænd er derimod vokset op med stærke kvinder. Både derhjemme, men så sandelig også ude i samfundet. Og det betyder, at de ikke på samme måde oplever dem som en trussel. Tværtimod er der mange, der viser deres uforbeholdne beundring for det disse kvinder kan, uden hverken at nedgøre sig selv, eller forsvinde i et musehul af ydmyghed. Der er altså fra starten af, en anden balance i forholdet, som lader kvinden være kvinde, uden at skulle miste sin styrke. Det kunne mange +35 mænd godt lære noget af. Så ville de måske heller ikke miste så mange kvinder til de yngre hanløver. Også selvom deres sixpack mere er en one-pack! Eller ligefrem en hel tønde 🙂


Du vil måske også kunne lide

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}