oktober 24

3+1: Det sociale samleje, dame & samrealisering

Julefrokosterne ligger på lur, så gør dig skarp inden snapsen gør dig slap og underhold med ordene det sociale samleje, dame (ja, dame!) og samrealisering. +1 er det ord, som selv Gaddafi kendte, men som altså lige gik dine ører forbi …

DET SOCIALE SAMLEJE

Fællesskaber er fabelagtige, og kan i sjældne tilfælde udvikle sig til et socialt samleje, hvor alt går op i den højere enhed, som er både berusende, transformerende og nærmest evolutionær! Det sociale samleje er gruppekrammet 2.0 og noget alle organisationer gerne så dyrket intenst blandt deres medarbejdere, men som kræver nogle ganske særligt gode sociale strukturer og opgaver, for at kunne forløses. Det skaber et stabilt, kreativt og overskudspræget arbejdsmiljø, hvor alle kommer hinanden ved, fordi man er fælles om den overordnede vision.  Det sociale samleje er kærlighed på tværs af kærlighed og er så smukt, at man får tårer i øjnene, når man oplever det. Desværre kan det også misbruges af for mange engangsknald, som tusindvis af FB-venner og rovdrift på sociale medier.

DAME

Hun er tilbage. Ladyen. Damen. I mange mange år skulle alle af hunkøn være piger. Selv dem +90 med rustikke tænder og rynkede ankler. De senere år har vi så gerne måttet være kvinder, uden at blive klædt i lilla bleer, bongopatter og aggressiv rødstrømpefeminisme. Og nu er damen tilbage. Rigtige kvinder der består af høj intelligens, høj uddannelse og høje sko vil hellere end gerne associeres med ordet dame, uden at man græmmer sig over at blive peget på af en 7-årig, der udbryder: ”Hende damen?” selvom man ikke er en dag over 35 år. Dame er distingveret, dannet og yderst delikat – og så er hun charmerende, dyrker sin erotiske kapital åbenlyst og forstår at tiltrække sig den rigtige form for opmærksomhed. Ikke bare på sit udseende, men også på sin indre udstråling. Men mest af alt hviler hun i sig selv og sit eget værd. Dejlig, dejligere Dame.

SAMREALISERING

Nu er det slut med at lave selvrealisering; i stedet gælder det nu om at samrealisere sig. Find en fælles vision, bidrag med hvad du har at bidrage med, og realiser drømmen sammen med andre. Men husk: vi er ikke tilbage i 70’erne hvor det mest af alt handlede om at være en klon af fællesskabet. Næh – 10’udgaven af fællesskaber handler om co-creation; altså stærke individer der hyldes for sin særlige kreativitet, der kan sættes ind som en vigtig brik i en større helhed. Med andre samrealisering!

+ 1: SWIPE

Tommelfingeren har altid været den vigtigste finger i vores evolutionshistorie, og nu er den det igen. Når du swiper, kommer du nemlig i kontakt med hele verden på mindre end et sekund og det bruger du tommelen til. At swipe er at lave den der karakteristiske fejende/glidende bevægelse fra den ene side af din smartphone til den anden, for at bevæge dig rundt i dit digitale univers. Men lad endelig være med at se oversættelsen i google af swipe. Der står nemlig knalde, og det kan selvfølgelig blive det heldige udfald af et swipe på din mobil, men bruger du den forkert, kan du også få knaldet hovedet, og det er knap så rart!


Du vil måske også kunne lide

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}