DET FANTASTISKE FÆLLESSKAB!

KUNSTEN AT LYKKES SAMMEN I EN FORANDRINGSTID

Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af ....alt!

Hvilket præcis giver det fantastiske fællesskab, som de fleste gerne vil være en del af 🙂

Dette opløftende og oplysende foredrag giver god inspiration og konkret viden til, hvordan I skaber et produktivt fællesskab, hvor både relationerne og resultaterne trives. Det byder på gode historier og eksempler og brugbare værktøjer.

Hør mere om:

 • Hierarkiet: Et paradigme der er ved at dø
 • Neo-tribale fællesskaber er vejen frem
 • Co-creation: Når kreativiteten tilhører alle og skaber resultater
 • Ny ledelse: Fra regler og KPI'ere til rammer og tillid 
 • Kontor-kærlighed er nødvendig (muligvis ikke det du tror…)
 • Generation Z viser vejen frem

Foredraget er bla. baseret på en lang række artikler om de unge generationer, samt min seneste bestseller fra 2024 Generationen der skal redde verden... med lidt hjælp fra os andre. Forstå hvordan de unge Z'ere skaber vores fremtid (Gyldendal), plus Succestyranniet og vejen ud og bestselleren Farvel egofest og goddag til formål og fællesskaber fra 2009 og som er mere aktuel end nogensinde.


Ligeledes har jeg lavet videoer, der kort fortæller om de nye fællesskaber. Dem kan du se her

Anmeldelse

Anne Sofie Persson, Innovation Silkeborg


"Emilia van Hauen gav et højaktuelt og spændende online foredrag, omkring 'succestyraniet - vejen ud' ved hjælp af nye former for fællesskaber. Hun formåede at komme igennem skærmen med spændende indsigter og pointer, og tiden fløj afsted, selvom det var sidst på eftermiddagen, efter en travl hverdag og hvor egergierne ikke er højest. InnovationSilkeborg giver sine varmeste anbefalinger til online foredrag med Emilia."


Min bog Farvel egofest. Og goddag til formål og fællesskaber udkom i marts 2009 – og er mere aktuel end nogensinde! Sammen med min nyeste bog Succestyranniet og vejen ud og en forståelse af hvad de unge generationer længes efter, giver hele gryderetten tilsammen et klart billede af den nye tids udfordringer - og løsninger.

Modtag min e-bog

Hvem er de unge?

Gør som over 14.000 nysgerrige andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tidens vigtigste sociale tendenser i din indbakke

BONUS: Tusindvis har allerede hørt mit foredrag om hvordan man tiltrækker og fastholder GENERATIONERNE Y & Z. Med nyhedsbrevet får du også en 60 siders e-bog om de unge - så du kan forstå og leve bedre med dem. For ledere, kollegaer og forældre.

Se mine videoer

Lyd & Video

 • 20 korte videoer om generationerne Y & Z
 • 25 unge fortæller om deres generation
 • I DR 2 Deadline om generation Z
 • TEDx Copenhagen om danskere og lykke
 • Meget mere...