juni 16

3+1: CROWDFUNDING, THE OLD WORLD & TOUCH KIDS

Har du problemer med at bryde isen til receptionen? Så smid ordene crowdfunding, the old world og touch kids i ferie-loooong-drink-cocktailglasset , og se hvad det sætter gang i. +1 er det ord, som også Berlusconi kender, men som altså lige gik dine ører forbi …

CROWDFUNDING

Det måtte komme. Alt hipt i dag er crowd (masserne til hjælp) og derfor skal konceptet også bruges til at samle penge ind til gode formål, altså folkefinansiering. I USA får musikere, filmmagere, designere og opfindere finansieret deres projekter med direkte støtte fra forbrugere. Tricket er, at man som forbruger kan købe en lille andel af projektet, og afhængig af systemet, får man enten tilsendt produktet, når det er færdigt, bliver anført som medinvestor eller noget helt tredje. Nu findes konceptet også i DK. Og vil du investere i et projekt, må du være indstillet på, at det ikke altid bliver til noget J Tjek det selv ud på www.booomerang.dk  (ja, med 3 o’er!)

THE OLD WORLD              

Denne trend er ikke så cool for os europæere, da det er et udtryk for den vestlige verden – og det kommer ikke overraskende fra de asiatiske lande, især Kina. Her bruger man udtrykket om den gamle verden for at signalere, at vi allerede er total has-been, og at de ejer fremtiden. Meeen…lad os nu se om den vestlige verden ikke snart tager sig sammen og kommer igen. Det er vi mange, der håber, tror og arbejder på J

TOUCH KIDS

Et udtryk for den generation af børn, der næsten kan kaldes for cyborgs, da de er vokset op med elektronisk udstyr, som en direkte forlængelse af deres egne lemmer. Touch kids refererer naturligvis til touch-screen, og det giver megen mening når man ser, hvordan helt bitte små børn er i stand til at betjene en IPad bedre end deres forældre. Det er digitale indfødte 2.0.

+ 1: FERIE

Ja, jeg synes altså liige jeg ville minde om, at selvom 25% af befolkningen føler sig jævnligt stressede, er det ikke ferien man skal bruge på at indhente det forsømte. Tværtimod skal man huske at en ferie er … TADAAA: en FERIE! Og det betyder at gøre noget andet end man plejer, sammen med dem man kan lide, og ikke mindst i nærvær med sig selv og sin omverden. 


Du vil måske også kunne lide

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}