Få en indre forståelse af de unge

Lær alt om de unges forhold til arbejde, karriere, relationer og fællesskab. Få en grundig indføring i deres prioriteter, adfærd og værdier - og arbejd selv med det i den fyldige workbook. Du møder også en række unge, som fortæller om deres ønsker og forventninger. Ligeledes møder du flere ledere, som giver dig et indblik i, hvordan de får det bedste samarbejde med deres unge medarbejdere. 

Lær hvordan du skaber de bedste resultater sammen med de unge

Efter kurset forstår og formår du at lede de unge med fokus på motivation, inddragelse og selvbestemmelse.
Du udvikler dine lederevner og får værktøjer til at kommunikere med de unge. Du lærer også at skabe de optimale rammer for samarbejde i afdelingen og på tværs af generationer. 

Dette gør du gennem 25+ videoer med viden og cases. Undervejs i kurset møder du  unge og ledere fra både det private og det offentlige. Vi nøjes ikke med at tale om de unge og lederne. Vi lader også dem tale. Det får du mest ud af. Mød blandt andre: Anders Dons, CEO Deloitte, Sanne Urbak Rasmussen, CSR-chef i IBM, Morten Felding, CEO Atea og Christoffer Hansen, Leder i Københavns Kommune

Masser af indhold

Generation Z og Y indeholder mere end 25 videomoduler: Få indsigter fra de unge selv. Mød ledere, der arbejder med unge. Og få den seneste viden om de nye generationer og deres forhold til arbejde, motivation og ledelse. 

Stort øvelsesmateriale

Du får også et omfattende øvelsesmateriale: Din helt egen "workbook" fyldt med opgaver, øvelser, værktøjer og viden. Du downloader den under hvert modul, skriver direkte i den og tager den med dig videre. 

Online kursus

Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Du får en videnspakke, hvor fleksibilitet går hånd i hånd med kvalitet og faglighed. Det er online, men alt andet end light. 

Certifikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er bestået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) på din nye viden - præcis som i traditionelle kurser.

De unge er klar. Er du klar til dem? 

Tryk her, så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor vi kan vise dig kurset "Generation Y og Z", platformen og hvordan vi kan hjælpe jer. 

 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Trelleborggade 20, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign