• 50% lider af stress – og stress er i dag en folkesygdom!*
  • 20% lider af depressioner*
  • 20-30% lider af angst*
  • 20% lider af søvnløshed
  • 10-15% af de unge lider af selvskadende adfærd
  • Ensomheden er stigende

I dag vælger vi selv, hvilket liv vi vil leve. Men friheden og vækstsamfundet betyder desværre også, at vi i dag lever under nogle vilkår, som gør mennesker syge. Mens alt for mange lider under et ufrivilligt succestyranni.

Det kan vi heldigvis gøre noget ved!

Dette opløftende og oplysende foredrag giver et overblik over de vilkår, som presser os, og tilbyder en løsning, der kan hjælpe til at øge de gode resultater og ikke mindst arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabetSå I sammen bliver en succes, der gør jer stærkere.

Hør nærmere om:

  • KPI burde stå for Konstant Pressede Individer
  • Bidrag og relationer er det eneste, der for alvor gør os lykkelige
  • En ny befriende definition af succes og fiasko – der giver overskud
  • De nye fællesskaber handler om lyst, interesse, initiativ og tillid. Og de øger arbejdsglæden og kreativiteten

Foredraget er baseret på min seneste bog, Succestyranniet – og vejen ud.

*Ifølge NFA, Psykiatrifonden & Statens Institut for Folkesundhed.

Nysgerrig efter at læse mere?

Kronikker i Børsen:

Kronikker I Jyllandsposten:

Køb bogen her

Kunderne siger

"Succestyranniet  - og vejen ud" er en sjælden kombination af modig personlig formidling af indsigtfuld sociologisk viden,  reflekterende debat og let omsættelige redskaber til at håndtere det stærkt stigende præstationspres, som er vilkår for helt almindelige mennesker i vores kultur.

En virkelig brugbar, velskrevet og vigtig bog, hvis vi selv vil styre vores egne liv og skabe vores egne succeskriterier for livskvalitet. 

Emilia van Hauen beskriver sociologiske og kulturhistoriske sammenhænge i et let, levende sprog fuld af  gode eksempler og cases, som gør det nemmere at forstå årsagerne til, at vi kan føle os så pressede både kollektivt og individuelt idag. Samtidig viser hun, hvordan vi kan ændre vores mindset fra at tænke i ydre bedømmelse og forestillingen om, at det vi gør, enten er en succes eller en fiasko - til at se med åben nysgerrighed på det vi gør og vores liv som et langt spændende eksperiment, så vi i stedet ser mere nøgternt og  mindre dømmende på os selv, og fokuserer på om det vi gør virker mere eller mindre godt. Og så justerer derfra uden at slå os selv i hovedet med bedømmelse om succes og fiasko hele tiden.

Bogen giver os viden redskaber til bryde fri af det succestyranni, som rigtig mange mennesker mere eller mindre bevidst har underlagt sig.

Ilia Swainson
retoriker (KU), sanger, skuespiller & cert.coach

Jeg læste Succestyranniet af fagligt hensyn. Uden at vide, at den faktisk var skrevet til mig. Og de fleste andre kvinder, jeg kender. Succestyranniet trykker på hele paletten af knapper i mit liv – med arbejde, børn, ægteskab og mange gode sociale relationer. Uden at blive belærende eller selvhjælpsagtig – for det har jeg ikke brug for. Men jeg har brug for den refleksion om liv og målsætninger, bogen sætter i gang. Jeg har brug for at blive udfordret – og så helt uden at vide det! Den udfordring vil jeg gerne anbefale til alle andre.

PS: Jeg troede, jeg var helt alene i verden om at sætte ting på min ”to-do-liste”, som allerede er ”done”. For at få tilfredsstillelsen ved at strege dem over som løst opgave og for at give overblik i mit hoved! Derfor har jeg aldrig sagt det til nogen. Men Emilia van Hauen gør det også. Så vi er to. Måske vi i virkeligheden er en helt bevægelse…????”

Jette Aaes /Freelancejournalist med fortid som redaktør på Jyllands-Posten og i dag blandt andet redaktør af livsstilsmagasinet ZOOM Magazine.

Dette er en vigtig bog, fordi den berører det vigtige emne omkring det meningsfulde liv. Emilia giver den solide introduktion i hvad jagten på det lykkelige ligner, og hvorfor det at jage lykken aldrig fører til lykke. Du får også inspiration til at stoppe op og reflektere over, hvordan du vil relatere til andre omkring dig og være en af dem, der skaber nytte for andre end dig selv. Uanset hvor du befinder dig på din livsrejse, vil jeg anbefale dig at læse denne bog.

Flemming Christensen, Direktør, Think About It.

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Trelleborggade 20, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign