Er du i tvivl om du selv – eller din forretningsidé/produkt – passer med både din egen nuværende drivkraft og tidens tendenser, kan du tjekke det hos mig.

Igennem 20 år har jeg arbejdet fokuseret på at finde ind til essensen af både mennesker og idéer. Og fordi samfundets og tidens idealer, vilkår, værdier og adfærd hele tiden flytter sig, er det nødvendigt, at vi også selv flytter med. Uden at vi samtidig mister vores autenticitet og originalitet.

I et coachingforløb hos mig, kan du slippe tøjlerne og lade mig om at guide dig derhen, hvor du

  • har din egen essens – og dermed er mest original! Altså finder vi frem til dit særlige bidrag til fællesskabet og ind til din kreative drivkraft, der brugt i det daglige også vil være det, der giver dig størst tilfredsstillelse og arbejdsglæde
  • får mest muligt ud af dine evner/din idé, ved at afstemme det, så det passer direkte ind i tidens trends og tendenser. På den måde kan du være helt sikker på, at du rammer markedet lige der, hvor markedet er. Eller er på vej hen!

Der er altså ikke tale om klassisk coaching, men mere om coachende rådgivning – også selvom den er fokuseret på din person, mere end på din forretning. Jeg er dog uddannet coach hos Mindjuice, og benytter mig naturligvis også af coachende teknikker undervejs.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – og så sætter vi det bedst mulige forløb sammen til dig og din situation.

KUNDERNE SIGER

Mange tak for et meget skønt samtaleforløb, der har inspireret og flyttet mig.
Det har gjort mig klar på, hvordan mit personlige udtryk, kan bidrage i en større samfundsmæssig sammenhæng. Jeg er både blevet udfordret og overrasket, og samtidig har det været personligt, sjovt og utrolig givende. Tusind tak for det.

Dorte Sibast – Arkitekt MAA

Jeg benyttede mig at Emilias rådgivning og coaching i forbindelse med opstarten af mit eget firma. Jeg havde utrolig mange idéer og der var mange ting der optog mig på det tidspunkt. Endelig var jeg sluppet ud af en cooporate uniform og alle muligheder stod åbne. Emilia hjalp mig med at skære ind til benet og fokusere på hvad det egentlig var jeg ville og hvad min eksistensberettigelse på markedet var. Med hendes direkte og til tider halvprovokerende spørgsmål samt en masse gode lavpraktiske genkendelige eksempler lykkedes det hende at gøre teorierne forståelige for mig hurtigt. Jeg er sikker på, at Emilias råd og værktøjer har sparet mig meget tid og sparet mig for mange omveje og fejltrin i en vigtig opstartsfase som iværksætter. Mine kunder er i hvert fald ikke i tvivl om hvad jeg laver og hvad jeg står for :)

Mia Kjersner - The Bodystocking

Vil du høre mere om coaching, er du meget velkommen til at kontakte mig

Navn*
Telefon*
E-mail*
Besked*
*

Skriv koden som du ser på billedet herover.
 

 - 29,5 KB

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Trelleborggade 20, 3
2150 Nordhavn

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Privatlivspolitik

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign