• 42% af befolkningen lider af stress*
  • 20% lider af depressioner*
  • 20-30% lider af angst*

Og nu er væksten for alvor ved at bide sig fast, så vi får travlere end nogensinde før!

Hvordan kan vi sikre os, at det er resultaterne, arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet vi øger? Og ikke alt det, der bryder os ned.

Ved at gøre os fri fra succestyranniet.

Dette opløftende, oplysende og til tider skarpe foredrag sætter ord og historier på tidens største udfordring – nemlig hvordan vi sammen bliver en succes, der gør os stærkere (fremfor svagere)!

Hør nærmere om:

  • KPI burde stå for Konstant Pressede Individer
  • Bidrag og relationer er det eneste, der for alvor gør os lykkelige. 
  • De 14+ livsområder, hvor vi planlægger os til fiasko. 
  • Succes og fiasko er kun data. Aldrig en identitet! 
  • De nye fællesskaber handler om lyst, interesse og tillid. Og de øger arbejdsglæden! 

Gennem sjove og rørende historier, interessante eksempler og små øvelser vil I opdage, hvordan I hver især kan sige farvel til succestyranniet og i stedet have fokus på at styrke jeres fællesskab!

*Ifølge NFA, Psykiatrifonden & Statens Institut for Folkesundhed.

Nysgerrig efter at læse mere?

Kronikker i Børsen:

Kronikker I Jyllandsposten:

Køb bogen her

Kunderne siger

”Jeg læste Succestyranniet af fagligt hensyn. Uden at vide, at den faktisk var skrevet til mig. Og de fleste andre kvinder, jeg kender. Succestyranniet trykker på hele paletten af knapper i mit liv – med arbejde, børn, ægteskab og mange gode sociale relationer. Uden at blive belærende eller selvhjælpsagtig – for det har jeg ikke brug for. Men jeg har brug for den refleksion om liv og målsætninger, bogen sætter i gang. Jeg har brug for at blive udfordret – og så helt uden at vide det! Den udfordring vil jeg gerne anbefale til alle andre.

PS: Jeg troede, jeg var helt alene i verden om at sætte ting på min ”to-do-liste”, som allerede er ”done”. For at få tilfredsstillelsen ved at strege dem over som løst opgave og for at give overblik i mit hoved! Derfor har jeg aldrig sagt det til nogen. Men Emilia van Hauen gør det også. Så vi er to. Måske vi i virkeligheden er en helt bevægelse…????”

Jette Aaes /Freelancejournalist med fortid som redaktør på Jyllands-Posten og i dag blandt andet redaktør af livsstilsmagasinet ZOOM Magazine.

Dette er en vigtig bog, fordi den berører det vigtige emne omkring det meningsfulde liv. Emilia giver den solide introduktion i hvad jagten på det lykkelige ligner, og hvorfor det at jage lykken aldrig fører til lykke. Du får også inspiration til at stoppe op og reflektere over, hvordan du vil relatere til andre omkring dig og være en af dem, der skaber nytte for andre end dig selv. Uanset hvor du befinder dig på din livsrejse, vil jeg anbefale dig at læse denne bog.

Flemming Christensen, Direktør, Think About It.

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Ny Østergade 14-20
1101 København K

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign