Når en pige bliver kaldt for ”en rigtig drengepige” smiler hendes forældre som regel altid lidt. Når en dreng bliver kaldt for ”en rigtig tøsedreng” synker forældrene ofte spyttet. For det er ikke specielt cool, når en dreng – eller mand - bliver knyttet til noget feminint, mens piger – og kvinder – for det meste øger deres status, når de får tillagt nogle maskuline egenskaber.  

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Og så vender jeg dem om og ser, hvordan vi kan bruge dem til vores egen fordel og glæde. For i virkeligheden er det en fest at være kvinde! Vi har nemlig mange flere muligheder end mænd for at udfolde alle sider af os selv. Vi skal bare selv tro på værdien af dem.

Tiden hjælper os på vej. Verden står nemlig overfor en social revolution, hvor det feminine faktisk er ved at få samme høje status, som det maskuline. Fordi vi selv - og samfundet - har brug for det! Men i en nutidig udgave, der spiller sammen med alle de roller, opgaver, relationer og værdier, som moderne kvinder har i dag. Og sådan at vi bidrager bedst muligt til resten af fællesskabet, bare på vores egne præmisser!

Kort sagt trænger vi kvinder til at (gen)opdage hvor sjove, vigtige og værdifulde vores feminine egenskaber også er, og til at blive ladycool, så vi af hjertet kan sige:

Jeg er elsket. Jeg er fri. Jeg er smuk. Jeg er vigtig.

Oplev et spændende, udfordrende og underholdende foredrag, der vil lære dig at elske din kvindelige side. Og vise dig, hvordan du kan bruge den meget mere og bedre i din hverdag - både hjemme og på arbejdet! Du bliver aktivt inddraget undervejs og får mange spændende og sjove historier - og til sidst vil du gå opløftet derfra med lyst til at bidrage med dit særlige kvindelige talent til alle os andre!

Læs klumme i Femina: Slip panikbitchen og vær ladycool

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Få mit nyhedsbrev

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og bliv opdateret med mine nye skriverier.

Book mig til foredrag

- lad mig kontakte dig omkring foredrag

Kontakt mig her


Emilia van Hauen  ·  Ny Østergade 14-20  ·  1101 København K  ·  Tlf. +45 2628 2618  ·  emilia@emiliavanhauen.dk

CVR NR 21 31 56 05  ·  Konto: Spar Nord Bank  ·  Reg nr. 9102  ·  Konto 457 5474 387

Dudal Webdesign