I 2025 vil 75% af arbejdsstyrken udgøres af Generation Y (født 1980-2000). De er drevet af formål, frihed og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.

Generation Z (født 2000-2010) findes om blot 12 år i alle jobfunktioner - og 50% af deres jobs er ikke engang opfundet endnu! Z’erne er også drevet af formål, frihed og fællesskaber og er allerede selv i gang med at skabe deres egne platforme socialt, økonomisk og jobmæssigt. Kreativiteten er i højsædet og de føler sig ikke bundet af noget som helst. Andet end måske angsten for fremtiden! 

Vil du blive klogere på disse to generationer, der er i gang med at indtage verden – og måske skal ansætte DIG næste gang du skal have nyt job (!) – så hør hvorfor jeg kalder dem for FLOP-generationerne (ikke godt) og hvorfor de hellere skal blive til FNOP-generationer! Hør mere om bla. 

  • De unges livsvilkår (bla. synlighed & professionalisme)
  • Deres typer af fællesskaber: Neo-tribale
  • Deres konflikter og længsler
  • Deres bidrag og betingelser

Foredraget er informativt, overraskende og underholdende og gennem mange historier og eksempler vil du forstå, hvad der driver dem, hvordan du skal motivere og arbejde sammen med generationerne YZ og dermed skabe det bedste arbejdsmiljø for både dem – og de tidligere generationer :)

Nysgerrig efter at læse mere?

K-forum:

Jyllandsposten:

Børsen:

Forespørg på dette foredrag

Navn*
Telefon*
E-mail*
Dato og tidspunkt
Besked*
 

Få mit nyhedsbrev

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og bliv opdateret med mine nye skriverier.

Book mig til foredrag

- lad mig kontakte dig omkring foredrag

Kontakt mig her


Emilia van Hauen  ·  Ny Østergade 14-20  ·  1101 København K  ·  Tlf. +45 2628 2618  ·  emilia@emiliavanhauen.dk

CVR NR 21 31 56 05  ·  Konto: Spar Nord Bank  ·  Reg nr. 9102  ·  Konto 457 5474 387

Dudal Webdesign