UDEN DE ANDRE - ER VI INGEN
Relationer og fællesskaber i det (digitale) samfund

De digitale muligheder giver os chancen for at skabe det mest fantastiske samfund nogensinde. Vi skal bare finde ud af, hvordan det er vores livskvalitet - og ikke maskinernes resultater - der øges.

Dette underholdende foredrag giver også konkrete indsigter om den tid vi lever i i dag, så I sammen kan skabe de bedste betingelser for at arbejde og skabe i fællesskab. I får et veloplagt indblik i vores tids teknologiske muligheder og udfordringer og stiller også nogle helt essentielle spørgsmål til, hvordan vi skal leve godt med digitaliseringen. Og ikke mindst får I præsenteret de nye typer af fællesskaber, som vi gør klogt i at dyrke - og giver jeres hårde fakta på, hvorfor det vigtigste er at dyrke vores relationer og fællesskaber. 

SUCCESTYRANNIET
Og vejen ud

Det moderne liv giver os masser af frihed til at vælge, hvilket liv vi vil leve. Men det har desværre også gjort os stressede, deprimerede og ensomme.

Det opløftende foredrag giver god inspiration til hvordan vi sammen kan sikre, at det er resultaterne, arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet vi dyrker. Og det gør vi ved at have fokus på især to ting: Vores bidrag og vores relationer.

Foredraget er baseret på min seneste bog fra 2017 Succestyranniet - og vejen ud

GENERATIONERNE Y & Z
Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan arbejder og lever du sammen med dem?

Vi er igang med et større generationsskifte og Y'erne og Z'erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er - og ikke mindst hvad de vil med det. For de er drevet af formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever (helst!) som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.  

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. 

LADYCOOL Dit køn er en styrke – brug det!

Der er en social revolution på vej – og den er til kvindernes fordel!

I fremtiden ser vi, at det bliver evnen til at skabe relationer og inkluderende fællesskaber, og at være mere flydende end hierarkisk i sin arbejdsgang, der vil blive efterspurgt. Hvilket er noget, som kvinder i hundredvis af generationer har været trænet i. Og som er nødvendige for at skabe innovative og gode arbejdsmiljøer.

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. 

Foredraget er baseret på min bestseller af samme navn.

Erotisk Kapital Bliv troværdig, rig, magtfuld og elsket! - (Også for mænd 😊)

Vil du have mere gennemslagskraft?
Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

Så skal du dyrke din erotiske kapital!

Farvel egofest
Nutiden er samskabelse og co-creation

Fremtiden tilhører de organisationer, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af...alt! Og som tør have et klart formål, der rækker udover bundlinje og hverdag.

Fællesskaber er vejen frem, og dette foredrag fortæller på en underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer og hvordan man kan bruge dem bedst muligt. Samt præsenterer tidens 4 dominerende livsformer.

Foredraget er baseret på min bestseller "Farvel egofest. Og goddag til formål og fællesskaber", der foreløbig er kommet i 3. oplag.

 Min agent er www.athenas.dk

 - 84,6 KB

Kontakt mig

Emilia van Hauen
Ny Østergade 14-20
1101 København K

T: +45 2628 2618
E: emilia@emiliavanhauen.dk

CVR-nr: 21 31 56 05
Bank: Spar Nord Bank
Reg-nr: 9102
Konto: 457 5474 387

Book mig til foredrag

Kontakt mig her
Dudal Webdesign